tag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post8985124935524481614..comments2024-03-19T01:58:15.225+01:00Comments on Cecilie i forstaden: Kjøper man dolmio?Ceciliehttp://www.blogger.com/profile/14356128154065255971noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post-25852647813804212632010-09-15T20:20:06.597+02:002010-09-15T20:20:06.597+02:00Så hyggelig :) Har funnet ut at det er supert å fr...Så hyggelig :) Har funnet ut at det er supert å fryse ned for å ha til spaghetti-middager også, så nå lages det aldri små porsjoner hjemme hos oss :)Ceciliehttps://www.blogger.com/profile/14356128154065255971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post-7460793728775735792010-09-14T08:36:19.554+02:002010-09-14T08:36:19.554+02:00Jeg har akkurat begynt å følge bloggen din, og syn...Jeg har akkurat begynt å følge bloggen din, og synes den er veldig bra. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver og synes det er spesielt supert med middagsinspirasjon. Lagde denne før helga, og jeg har aldri sett min kresne toåring spise middag med så stor iver. Pizzaen vi lagde med saus-restene var også en slager:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post-42496714032977685212010-04-14T09:36:10.063+02:002010-04-14T09:36:10.063+02:00Så denne kommentaren først nå, jeg...
Ja, ville a...Så denne kommentaren først nå, jeg... <br />Ja, ville anbefale å la den putre i minst 20 minutter. Jo lenger den putrer, jo kraftigere blir smaken (og desto bedre blir den!). Jeg halverer ikke - jeg dobler heller! Jeg fryser nemlig ned restene i passe porsjoner sånn at jeg har til neste gang vi lager pizza :)Ceciliehttps://www.blogger.com/profile/14356128154065255971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post-53684127742192359212010-04-11T17:14:35.074+02:002010-04-11T17:14:35.074+02:00Hei Cecilie, Laga denne sausen til pizzaen vår i g...Hei Cecilie, Laga denne sausen til pizzaen vår i går. Var veldig godt! :-) No er det slutt på ferdig-kjøpt pasta/pizza-saus her hos oss! Men du, må sausen putre i 20 min når ein brukar den til pizza også? Og halverar du oppskrifta når du brukar sausen til pizza?Ranglahttps://www.blogger.com/profile/01255839121453532519noreply@blogger.com