tag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post6459682420974947747..comments2024-03-19T01:58:15.225+01:00Comments on Cecilie i forstaden: Kylling med kokosmelk og red curryCeciliehttp://www.blogger.com/profile/14356128154065255971noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post-21937728267531159352012-01-04T12:23:41.316+01:002012-01-04T12:23:41.316+01:00Hei anonym (3.januar)!
Jeg bruker svært lite Santa...Hei anonym (3.januar)!<br />Jeg bruker svært lite Santa Maria - det er lett tilgjengelig, men synes det er dyrt i forhold til hva man får igjen. Handler stort sett alle sauser og paster jeg bruker i sånne retter på utlendingbutikker. Den jeg bruker kommer fra Mae Pim og er i en rød plastbeholder. Står en del på thai på den.Ceciliehttps://www.blogger.com/profile/14356128154065255971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post-73169246473539173462012-01-03T15:40:52.724+01:002012-01-03T15:40:52.724+01:00Hei! Hvilken type red curry benytter du? Selv syne...Hei! Hvilken type red curry benytter du? Selv synes jeg St Maria sin er et greit og lett tilgjengelig alternativ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2138846810644323940.post-25169262016772755282011-10-20T20:56:38.958+02:002011-10-20T20:56:38.958+02:00Nam,nam.....dette var veldig godt!Tusen takk for s...Nam,nam.....dette var veldig godt!Tusen takk for super oppskrift:)Anonymousnoreply@blogger.com