Jenny har reist på høstferie i et par dager til Bestemor på Hamar, og Alex og jeg er hjemme alene. For aller første gang siden hun ble født, tror jeg. Hvert fall uten å ha noen spesielle planer! Det er litt godt - og litt rart (veldig stille her). Første dagen gikk med til å jobbe litt ekstra lenge (begge to), og når jeg kom hjem fikset jeg denne middagen ganske raskt. Godt ble det også :)
Til 2 gode porsjoner - og en liten lunch til meg i morgen - brukte jeg
3 chorizopølser (ca. 200 g tilsammen), i skiver
1 løk, hakket
1 fedd hvitløk, finhakket
2 tomater, i båter
1 boks hakkede tomater
2 ts tomatpuré
1 ts soyasaus
1 ts sukker
Salt og pepper
(1) Hakk løk og skjær chorizoen i skiver (husk å ta av skinnet!). Stek i olje på middels varme i ca. 5 minutter. (2) Tilsett hakket hvitløk, og la det steke i 1 minutt. (3) Tilsett tomater, hakkede tomater og tomatpuré (røres inn) og kok opp. La det koke i ca. 5 minutter (4) Smak til med soyasaus, sukker, salt og pepper. (5) Serveres med nykokt pasta, og dryss parmasan over ved servering.
Følg bloggen min med bloglovin
P.S. Huset ble solgt dagen etter vi hadde visninger, og nå er det bare 6 uker til vi tar over det nye! Hei hvor tiden går!
Cecilie, du har mange smakfulle pastaretter!
SvarSlettBetyr det at du er glad i italiensk mat, så vær velkommen til superkokken.no her finner du sikkert noe som smaker.
Beste mathilsen fra Superkokken