Sider

onsdag 24. oktober 2012

Stekt kyllingfilet med norzola og tagliatelle

Kjapp og smakfull hverdagsmiddag for (nesten) hele familien. Frøkna var litt skeptisk til "pappaosten", så hun fikk kyllingfilet uten ostefyllet, og spiste litt pasta ved siden av. Middagen gikk ikke akkurat ned på høykant denne dagen, for å si det sånn ;) Men vi syntes det var veldig godt! Og så tar det bare en halvtimes tid å lage, det får være akseptabelt.


Kylling med norzola og tagliatelle
2 kyllingfileter
1 ss tørket rosmarin
1 ts tørket timian
2 ss norzola
2 ss creme fraiche
salt og pepper
1 ss olivenolje
saften av 1/2 sitron

200 g tagliatelle
2 ts soyasaus
1-2 ss jomfruolje
litt sitronsaft
balsamicoeddik

(1) Mos norzolaen med creme fraiche, timian og rosmarin, og smak til med salt og nykvernet pepper. (2) Skjær kyllingfiletene i langsiden sånn at de kan brettes ut. (3) Ha på fyllet i kyllingfiletene, og brett de sammen igjen. Fest den sammen med tannpirkere i kantene. Krydre fileten med salt og pepper på utsiden. (4) Stek filetene i oljen i en stekepanne i noen minutter, til det har blitt brunt. (5) Legg de i en ildfast form, og stek de ferdig i ovnen på 225 grader (ca. 15 minutter). (6) Kok tagliatellen. Når pastaen er ferdig, tilsetter du litt soyasaus og jomfruolje, og smaker til med sitronsaft og balsamicoeddik. Bland også inn eventuelle rester av ostemosen. (7) Server pastaen med kyllingfiletene og en grønn salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥