Sider

mandag 22. august 2011

Rask tapas

Tapas er utrolig deilig, men kan være litt stress å lage i stand. Hvert fall hvis du skal ha en del forskjellige retter. Fredag kveld hadde jeg ei venninne på besøk, og hadde lyst til å lage i stand noe godt vi kunne spise. Det ble rett og slett tapas! Satt brøddeig til eltefritt brød i det jeg kom inn døra etter jobb (det er gjort på 5 minutter), og rakk å handle inn etterpå. Det ble en del oster og litt annet, og mer enn nok til at det ble tapas på meg og Alex kvelden etterpå også. Arbeidet med å gjøre i stand tok kanskje 20-30 minutter tilsammen (men det tar litt tid fra man setter brøddeigen til det er ferdig, da), så det er ikke all verdens med jobb i forhold til alt det deilige man kan ha i seg :)

Her er hva som stod på menyen:

Ostefat med ridderost, Port Salut og Manchego (med tilhørende marmelader og akasiehonning)

Mozzarella og cherrytomater med basilikum på tannpirkere
Dadler surret inn i bacon og stekt i 15 minutter på 225 grader i ovnen
Fersk chorizo - stekt i 15 minutter på 225 grader i ovnen
Fort-gjort-aïoli
Hjemmebakt eltefritt brød
...og ganske enkelt pistasjenøtter :)

Kan absolutt anbefale dette en fredags- eller lørdagskveld - med venninner eller kjæreste :)




Følg bloggen min med bloglovin

1 kommentar:

  1. Tapas passer så godt til selskap og kan varieres i det uendelige. Dette var veldig fristende.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥