Sider

fredag 15. mars 2013

Saus ved siden av fiskegratengen

Når vi spiser fiskegrateng, er jeg vant med at det er smeltet smør til potetene. Ikke noe jeg egentlig har syntes har vært spesielt godt noen gang, men det er nå en gang noe med at gamle vaner er vonde å vende osv.

Denne gangen når vi hadde fiskegrateng, og jeg stod og kikket oppi det smeltede smøret, bestemte jeg meg for å lage en vri. Og det ble mye bedre enn det vanlig smeltede smøret. Selv min ikke-fiskespisende samboer fikk lett ned fisken nå som det var god saus ved siden av ;)


150 g smør
2 dl matfløte
1 ss sitronsaft
1 ts sukker
1 ts balsamicoeddik
1-2 ts gressløk, fersk eller tørket

(1) Smelt smøret (2) Tilsett fløte og gressløk, kok opp. (3) Smak til med sitronsaft, sukker, balsamicoeddik og server til potetene :)

2 kommentarer:

  1. Mener du smør eller margarin når du skriver smør?

    SvarSlett
  2. Vet at mange foretrekker smør, men bruk gjerne margarin i stedet. Smakssak ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥