Det er hvert fall én ting som er sikkert - vi er helt avhengige av å ha kjappe middager for å komme gjennom sånne uker. Og det er hverdagsmaten vår preget av! Så kan vi heller ha mat som står litt lenger tid i ovnen i helgene (gjerne store porsjoner sånn at vi kan ha restemiddag på ukedagene).
Mandag: Spaghetti bolognese (20 min - har ferdig saus i fryseren)
Tirsdag: Tandoori-laks i tortilla med crispy lollosalat vendt i rømmedressing (20 min)
Onsdag: Blomkål- og aspargessuppe (30 min)
Torsdag: Kjøttkaker, poteter og lettkokte gulrøtter og brokkoli (30-40 min)
Fredag: Hjemmelagde burgere med tilbehør (20-30 min - jukser nok litt med tilbehøret denne fredagen - det skal tross alt lages etter jobb)
Lørdag: Fiskegrateng med grønt lokk (1 time+)
Søndag: Kylling med chorizo og rotgrønnsaker i leirgryte (2 timer)
Leirgrytemiddager skal ikke undervurderes - all mat og kraft samlet i en god og rustikk gryte! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥