Denne retten hadde er en vri på en annen klassiker - spaghetti bolognese. Litt raskere å lage, siden man ikke bruker tid på å kjøre sausen jevn med stavmikser. Med andre ord tar det kanskje ett minutt kortere å lage ;) Retten er inspirert fra Maison Mat & Vin, hvor den står under navnet "pasta med verdens enkleste tomatsaus og bacon". De glemte å nevne at den i tillegg er kjempegod!
2 porsjoner
1 pakke bacon, delt i biter
1 løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 boks hermetiserte tomater
1 ts soyasaus
Salt og pepper
1 ss balsamicoeddik
1 klype sukker
1) Sprøstek baconet og sett det til side. 2) Stek løk og hvitløk i stekepannen til løken er blank. 3) Tilsett boksen med de hermetiserte tomatene. Rør rundt, knus tomatene med stekespaden. 4) Tilsett soyasaus, og smak til med salt, pepper, balsamicoeddik og sukker.
Server sausen med nykokt spaghetti, topp med baconbiter, basilikum og gjerne fersk parmasan.
denne skal absolutt prøves ut:) Kanskje allerede denne uka:)
SvarSlettHar du forslag til hva jeg skal ha til middag imorgen? er bursdagen min da:)
Scampi med rød curry og mango! Nyyydelig :) Gratulerer med morgendagen :)
SvarSlett