søndag 19. januar 2014

Ukemeny uke 4/2014

Denne uka er huset fullt med besøk, det er veldig hyggelig! Middagslagingen tar litt lenger tid når man er flere å lage til, men neppe mer enn 5 minutter. Det er liten pris for hyggelig selskap, synes jeg.

Det var rekordmange innom forrige ukes ukemeny, uten at jeg aner hvorfor! For sikkerhets skyld fortsetter jeg med tidsangivelser i ukemenyen - vil neppe skuffe noen som har tatt turen innom ;)

Ønsker dere alle en strålende uke!

Mandag: Restemiddag
Tirsdag: Ovnsbakt steinbitfilét med potetmos og thaigrønnsaker (25 min)
Onsdag: Baconsurret kyllingfilét med philadelphiaost og ramsløk (30 min)
Torsdag: Brokkoli- og persillerotsuppe (20 min)
Fredag: Scampi i red curry (30 min)
Lørdag: Bakte poteter med tacotilbehør, bacon, skinke, etc. (1,5 timer - men maks 20-30 min på kjøkkenet)
Søndag: Lammelår (svigermor på besøk, og hun lager verdens beste...)

Scampi, mango, red curry... perfekt avslutning på arbeidsuka!


2 kommentarer:

 1. Hei, jeg heter Claudia Klein, jeg er utlåner og er også finansiell konsulent.

  Har du stort behov for økonomisk forsterkning? Trenger du et lån til forskjellige formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet via | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  Vi vet at det å ha et legitimt lån alltid har vært et enormt problem For personer som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, er det mange som synes det er så vanskelig å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy interesse rate, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld til inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  Vi tilbyr 24 timers lån i verdensklasse. For forespørsler / spørsmål? - Send en e-post til | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en melding på WhatsApp: +4915758108767 | & Motta svar på et øyeblikk.

  Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite kontanter, bare skriv til oss så får du et lån.

  Din økonomiske frihet er i dine hender!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails