torsdag 14. mai 2015

Grillet asiatisk svinefilét med mangosaus

Kan nesten ikke tro at det er over et år siden forrige post! Tror jeg rett og slett har vært litt lei av å prøve nye ting, skrive det ned, ta bilder osv. Lover ikke at jeg er helt tilbake, men synes dette var en rett jeg hadde lyst til å huske til senere! Blir nok en av grillfavorittene i sommer, men innen neste sommer kommer har det sikkert gått i glemmeboken ;) Og det som er så fint med grillmat som dette, er at maten er ferdig på under 30 minutter - perfekt for hverdager eller helgedager når du har lyst til å bruke tiden på helt andre ting enn å stå fast på kjøkkenet...

Ingredienser
Svinefilét (600 g er nok til 2 voksne og 2 barn)
Flying culinary circus asiatisk five spice glaze (fås kjøpt på Meny)
Salat vendt i vinaigrette
Grillet mais med smør
Basmatiris
Mangosaus (se lenger ned)


 (1) Sett risen til koking. (2) Skjær bort træler på svinefiléten. Smør den inn i flying culinary circus asiatisk five spice glaze. (3) Putt i steketermometer, og putt den på grillen. Start med høy varme, og sett ned under veis (ja, jeg bruker gassgrill). Den er ferdig på ca. 15-20 minutter, når den har kjernetemperatur på ca. 60 grader. (4) Start grillingen av maiskolbene, og legg de ev til side dersom de er ferdige før svinefiléten. (5) Lag mangosausen (se oppskrift under, tar 5 minutter). (6) Lag vinaigrette, og vend inn  i salaten (jeg er veldig glad i baby leaf-blandingen).

Annet tilbehør som er godt til: grillet vårløk (putt det på grillen i et par minutter, og vips er et klart!), mango- og avokadosalsa. Svinefiléten kan byttes ut med kylling eller laks.

Mangosaus
2 dl matfløte
3 ss mangochutney
1 ts hvitvinseddik
Noen dråper sitronsaft
1-2 ts kyllingfond
1 ts soyasaus
1,5 dl vann
1 ts salt
Hvit pepper

(1) Varm opp matfløte og mangochutney. (2) Tilsett vann og kyllingfond. Kok opp. (3) Kjør sausen jevn med stavmikser. (3) Varm opp igjen, og smak til med hvitvinseddik, sitronsaft, soyasaus, salt og pepper.

43 kommentarer:

  1. Hei! Kom over bloggen din og så et innlegg du hadde i 2011 ang en sang moren din sang for deg da du var liten. Høyt over fjellet. Veldig koselig å lese, da det var mormoren min som hadde denne sangen sammen med sine tre søstre.

    SvarSlett
    Svar
    1. Å, for en koselig melding å lese på en madags morgen! Tusen takk, Veronica!

      Slett
    2. Hei mine damer og herrer, Trenger du økonomisk hjelp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en utlåner og også en finansiell konsulent.

      Trenger du et bedriftslån, privatlån, boliglån eller et lån for å fullføre prosjektet? Hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet mitt. Vi tilbyr alle typer lånetjenester, inkludert langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mer info, skriv til oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send meg en melding direkte på WhatsApp via: +447360502110 og motta et svar på et øyeblikk.

      Et lån fra et pålitelig og kompetent selskap er det du trenger for å nå målet ditt. Vi er et omfattende finanstjenesteselskap og vi er forpliktet til å hjelpe deg med å oppfylle alle dine ambisjoner. Vi er spesialister på å tilby strukturerte økonomiløsninger til enkeltpersoner og bedrifter på den mest effektive og raskeste måten.

      * Du kan søke om lån når som helst og hvor som helst.
      * Fleksibelt beløp - Du bestemmer selv hvor mye du vil låne.
      * Rask direkte finansiering - Motta lånet ditt innen 24 timer etter godkjenning.
      * Fleksibel rente på 3 %.
      * Høye godkjenningsrater
      * Fleksibel tilbakebetaling - Du skal velge tilbakebetalingsdato, enten ukentlig, månedlig eller årlig for en varighet på 1-30 år.
      * Enkel online søknad.
      * Personlig veiledning og ekspertise.
      * Ingen skjulte kostnader

      Ikke gå glipp av en mulighet på grunn av mangel på økonomi. Ta kontakt med firmaet mitt nå, vi kan hjelpe deg med et lån fordi vi har hjulpet en rekke enkeltpersoner og organisasjoner som har hatt økonomiske vanskeligheter over hele verden

      For mer informasjon om lånetilbudet vårt, send oss gjerne din låneforespørsel via
      E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
      WhatsApp: +447360502110

      Formidlere/konsulenter/meglere er velkomne til å ta med sine kunder og er 100% beskyttet. I full tillit vil vi samarbeide til fordel for alle involverte parter.

      Slett
  2. Det ser deilig ut, takk for oppskriften

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  4. Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! :)

    SvarSlett
  5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  8. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  9. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  10. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  11. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  12. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  13. Er du en forretningsmann eller en kvinne? Trenger du midler for å starte din egen bedrift? Trenger du et lån for å betale gjeld eller regninger eller for å starte en god bedrift? Trenger du finansiering for å finansiere prosjektet ditt? Vi tilbyr garanterte kreditttjenester i alle beløp og hvor som helst i verden for (enkeltpersoner, selskaper, eiendomsmeglere og juridiske personer) med en maksimal rente på 2 %. For registrering og mer informasjon, send svar til følgende e-postadresse: (officeloan975@gmail.com)

    SvarSlett
  14. Trenger du økonomisk bistand av noe slag? Personlige lån; Business lån; boliglån; Bedriftslån? Landbruksfinansiering og prosjektfinansiering? Vi gir lån med 2% rente! Kontakt: challotloan@gmail.com

    SvarSlett
  15. Tilby et stort og raskt lån. I nødstilfeller (medisinutgifter, utgifter til bilbytte, utgifter til reparasjoner osv.). Eller for mindre viktige prosjekter (reisemuligheter, investeringsmuligheter i eiendom, brukte biler) er lånerenten 2 % .du kan kontakte oss på vår e-post for mer informasjon e-post (officeloan975@gmail.com

    SvarSlett
  16. Leter du etter et lån for å løse ditt akutte problem eller starte en ny bedrift for personlig bruk? Investere i eiendom eller øke selskapet Lånerenten er 2%, du kan kontakte oss i dag, vi er klare til å bekrefte lånet ditt innen 6 timer etter intervjuet, kontakt oss på e-post (officeloan975@gmail.com)

    SvarSlett
  17. Trenger du et lån for å konsolidere gjelden din på 2 %? Eller personlige lån. Bedriftslån etc. Vi tilbyr økonomisk rådgivning til kunder, bedrifter som er på utkikk etter gjelds-/lånefinansiering og søker arbeidskapital for å starte ny virksomhet eller utvide en eksisterende virksomhet. Meglere / konsulenter / meglere kan hente inn sine kunder og er 100 % beskyttet. Interessenter bør kontakte oss for mer informasjon via e-post: crifcreditmanagement23@gmail.com)

    SvarSlett
  18. Hei herr/fru
    Vi tilbyr lån fra: 10 000 til 9 500 000 € med en rente på 2%.
    Du vet at det er forbudt å låne penger.
    Du må få et lån, ta hensyn til områdene der vi kan.
    Å hjelpe deg:
    * Økonomisk
    * Bedriftslån
    * Boliglån
    * Investeringslån
    * Billån
    * Gjeldskonsolidering
    * Kredittgrense
    * Andre boliglån
    * Tilbakekjøp av kreditt
    * Personlige lån
    *Studielån
    Du ser etter et prosjekt og trenger finansiering, du trenger penger til å betale regningene dine, penger til å investere i virksomheten.
    kontakt oss på e-post [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    SvarSlett
  19. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    SvarSlett
  20. TRENGER PENGER TIL DINE PROSJEKTER E-post: caravellamariepierre@gmail.com

    Jeg er tilgjengelig for å gi deg pengene du trenger for realisering av prosjektene dine med en rente på 2%.
    Jeg er veldig seriøs og oppriktig, så send meg en e-post hvis du er interessert.

    E-post: caravellamariepierre@gmail.com

    SvarSlett
  21. Hei mine damer og herrer. Trenger du et hurtiglån på 24 til 48 timer? Hvis svaret ditt er ja, vil jeg råde deg til å søke om lån hos Access Finance.

    Mitt navn er Scott, jeg er finansmegler og jeg er også finansiell rådgiver. Jeg har lagt merke til at mange synes det er så vanskelig å få lån fra enten banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høye renter, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittvurdering eller andre årsaker. Jeg er her for å foreslå alle som leter etter et lån å kontakte Access frim for et lån med en veldig lav rente på 3%. vi er et pålitelig og pålitelig låneselskap, og du kan jobbe med dem. Du kan kontakte dem via e-post:
    ( accessloanfirm2030@gmail.com )  Eller send en melding til WhatsApp via  +79258159150  for mer informasjon.

    Vi tilbyr et bredt spekter av personlige, forretnings-, bolig- og konsolideringslån som kan tilpasses dine endrede behov og omstendigheter med en rente på 3 %.

    TJENESTER INKLUDERER:
    * Personlige lån
    * Bedriftslån
    *
    Oppussing * Kundelån
    * Billån
    etc. ..


    Slik søker du:

    Det er raskt og enkelt å søke om lån!
    Bedrifter eller personer som er interessert i å søke om lån hos Access Finance som trenger mer informasjon om hvordan de søker, bør SENDE ET

    E-POST oss på: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp-nummer: +79258159150

    Hilsen
    Mr scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    SvarSlett
  22. Potrzebuję pilnej pożyczki, Witam, nazywam się HORKY JIRI. Oferuję pożyczki krótko- i długoterminowe między osobami prywatnymi od 2 000 do 5 000 000 euro dla wszystkich osób w poważnej potrzebie.Są to 2%. Pożyczki finansowe, hipoteczne, inwestycyjne, samochodowe, osobiste. Jestem dostępny, aby zadowolić moich klientów Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z moim adresem e-mail: Horkyjiri55@gmail.com

    SvarSlett
  23. I have been in the clairvoyant industry for a few years but this wasn’t reflected in the number of clients I was attracting. Mike Harris was able to help me secure 90,500 euro to turn my business around. After he helped me get the loan I took advantage of his marketing services and now business is booming, contact this loan company for help this is there email via (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com)

    SvarSlett
  24. Are you going to start a business , do you lack the money to start and need a loan? 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer . contact (Whats App) number:+917310847059 contact email id : sumitihomelend@gmail.com
    Mr. Sumit

    SvarSlett
  25. Trenger du et hastelån for å fjerne gjelden din eller trenger du et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du et lån konsolidering eller boliglån? Ikke søk mer siden vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt oss på e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    nettsted: www.oceanfinance.co.uk

    Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyr lån til interesserte med en rimelig rente på 2 %. Rekkevidden varierer fra 2 000 Euro til maksimalt 100 000 000,00 Euro.

    SvarSlett
  26. Til den det måtte gjelde,
    Vi gir lån til privatpersoner og bedrifter. Vi er interessert i finansiering av store volumprosjekter og gir lån uten forskuddsgebyr. Renten vil være 2 % årlig. Nedbetalingstiden er 1-25 år pluss 6 måneders avdragsfrihet.

    Vi tilbyr:-
    *Prosjektfinans
    *Bedriftslån
    *Personlige lån

    Send oss ​​en e-post via: agenthinson@gmail.com

    SvarSlett
  27. Ønsker du å låne og vet ikke hvor du kan få et ekte lån?
    Vil du starte en bedrift, men du har ingen kapital?
    Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
    Trenger du et julelån?

    Håpet ditt er endelig her da Elena Nino gir raske og pålitelige lån, tjenesten deres er 100% ekte og garanterer at du får lånet ditt når du søker, ta kontakt på e-post og godkjenn i dag på: elenanino0007@gmail.com

    Takk og Gud velsigne
    SELVTILLIT
    Ingrid

    SvarSlett
  28. Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lange eller korte løpetider med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester, besøk oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com } vennligst gi oss beskjed om hvor mye lån du trenger og ønsker varigheten på lånet. Vi håper å høre fra deg. Du kan sende en melding til e-postadressen

    SvarSlett
  29. Trenger du finansiering?
    Trenger du lån til bedrifts- eller personlige behov og prosjektfinansiering?
    Ønsker du å refinansiere virksomheten din?
    Vi tilbyr et lån til hver person eller bedrift med en rente på 3 % per år.
    For mer informasjon, vennligst kontakt oss på e-post
    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Waheed finansfirma

    Er du i avdelingen? Har du blitt nektet lån fra banken? Eller trenger du et lån for å betale regninger? ikke bekymre deg mer,Hjelpen din kommer nå, waheed finance firma er et låneutlånsfirma som tilbyr alle typer lån til folk, firmaer som har behov for lån med en lav rente på 3 %, kontakter oss via e-post:
    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Waheed finansfirma

    Trenger du et lån for å starte en bedrift eller betale regningene dine? Vi gir lån til 3% rente, hvis du er interessert, vennligst send oss ditt navn, beløp som trengs, varighet, telefonnummer, adresse, land og månedlig inntekt via e-post
    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Waheed finansfirma

    SvarSlett
  30. Til hvem det måtte gjelde, Vi tilbyr alle typer finansielle lånetjenester med rente helt ned til 2%. Våre tilbud spenner opp til et maksimumsbeløp på €1 000 000,00. Interesserte låntakere må vennligst sende oss en e-post med følgende detaljer som oppført nedenfor via:

    E-post: sloanslimited@gmail.com

    SØKNADSSKJEMA FOR LÅNTAKER:-

    Navn:
    Beløp:
    Varighet:
    Land:
    Telefonnummer:

    Merk:- all e-post som sendes sendes til: sloanslimited@gmail.com

    SvarSlett
  31. Hei og velkommen til Spotcap Global Financial Services, mitt navn er Claudia Klein, jeg er en utlåner og også en finansiell konsulent. Jeg tilbyr alle typer lånetjenester

    Har du sårt behov for økonomisk forsterkning? Trenger du lån til ulike formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyr alle typer lånetjenester (Personlig lån, Bedriftslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån og du kan også låne opptil 15 millioner euro og vi gir ut lån til en lav rente på 3 % per år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter.

    Jeg erkjenner det faktum at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker

    Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det

    Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart

    Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån.

    Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    SvarSlett
  32. Hei mine damer og herrer, Trenger du økonomisk hjelp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en utlåner og også en finansiell konsulent.

    Trenger du et bedriftslån, privatlån, boliglån eller et lån for å fullføre prosjektet? Hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet mitt. Vi tilbyr alle typer lånetjenester, inkludert langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mer info, skriv til oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send meg en melding direkte på WhatsApp via: +447360502110 og motta et svar på et øyeblikk.

    Et lån fra et pålitelig og kompetent selskap er det du trenger for å nå målet ditt. Vi er et omfattende finanstjenesteselskap og vi er forpliktet til å hjelpe deg med å oppfylle alle dine ambisjoner. Vi er spesialister på å tilby strukturerte økonomiløsninger til enkeltpersoner og bedrifter på den mest effektive og raskeste måten.

    * Du kan søke om lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløp - Du bestemmer selv hvor mye du vil låne.
    * Rask direkte finansiering - Motta lånet ditt innen 24 timer etter godkjenning.
    * Fleksibel rente på 3 %.
    * Høye godkjenningsrater
    * Fleksibel tilbakebetaling - Du skal velge tilbakebetalingsdato, enten ukentlig, månedlig eller årlig for en varighet på 1-30 år.
    * Enkel online søknad.
    * Personlig veiledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte kostnader

    Ikke gå glipp av en mulighet på grunn av mangel på økonomi. Ta kontakt med firmaet mitt nå, vi kan hjelpe deg med et lån fordi vi har hjulpet en rekke enkeltpersoner og organisasjoner som har hatt økonomiske vanskeligheter over hele verden

    For mer informasjon om lånetilbudet vårt, send oss gjerne din låneforespørsel via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Formidlere/konsulenter/meglere er velkomne til å ta med sine kunder og er 100% beskyttet. I full tillit vil vi samarbeide til fordel for alle involverte parter.

    SvarSlett
  33. Vi tilbyr alle typer finansielle tjenester med en rimelig rente på 2%. Våre tilbud varierer fra et minimumsbeløp på €20 000,00 til et maksimumsbeløp på €10 000,000,00 EUR.

    Interesserte søkere bør sende oss en e-post med følgende lånerdetaljer nedenfor via: agenthinson@gmail.com

    Detaljer for å søke: -

    Navn:
    Beløp:
    Varighet:
    Land:
    Telefonnummer:
    Kjønn:
    Formål med midler?:

    SvarSlett
  34. Kjære lånesøkere

    Har du økonomiske vanskeligheter? Vil du starte din egen bedrift? Dette låneselskapet ble etablert som en menneskerettighetsorganisasjon over hele verden med det eneste formål å hjelpe de fattige og økonomisk nødlidende. Hvis du ønsker å søke om lån, vennligst kontakt dem ved å bruke detaljene nedenfor: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Navn:
    Nødvendig lånebeløp:
    Lånets varighet:
    Mobilnummer:

    Takk og Gud velsigne
    Ingrid

    SvarSlett
  35. Hei, mitt navn er Claudia Klein, jeg er finansansvarlig, jeg gir lån og andre finansielle tjenester, og jeg representerer Spotcap Global Financial Services.

    Spotcap Global Financial Services er et omfattende og pålitelig låneselskap og vi tilbyr alle typer lånetjenester som; Personlig lån, bedriftslån, boliglån og mange flere. Hvis du har et stort behov for lånetjenester, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro til en rente på 3 % årlig med en nedbetalingstid på 1 til 30 år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter.

    Jeg erkjenner det faktum at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker

    Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det

    Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart

    Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån.

    Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    SvarSlett
  36. 🔺666༺𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭༻666🔺
    VITNESBYR HVORDAN JEG BLITE MED ILLUMINATI 666 TEMPLE
    MERK: ILLUMINATI-MEDLEMMER AVSNITER IKKE SIN IDENTITET PÅ SOSIALE MEDIER OGSÅ
    DET ER INGEN MENNESKEOFRE INBEVÆRER

    illuminati666worldtemple@gmail.com
    Først trodde jeg det var en svindel fordi det i disse dager er vanskelig å finne ekte mennesker på internett før jeg bestemte meg for å prøve,
    Og hele livet mitt endret seg på bare 6 dager

    FORDELER FOR NYE MEDLEMMER
    *. Et hus i hvilket som helst land du ønsker.
    *. En ny drømmebil.
    *. Summen av 6 millioner dollar for å starte et nytt liv 6.000.000 $
    Du må være minst 18 år før du kan kontakte våre samarbeidspartnere
    E-post: illuminati666worldtemple@gmail.com

    SvarSlett
  37. Vil du ta opp et lån og ikke vet hvor du kan få et ekte lån?
    Ønsker du å starte en bedrift, men har ikke kapital?
    Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
    Trenger du et julelån?

    Håpet har endelig kommet fordi Elena Nino gir raske og pålitelige lån, deres tjeneste er 100% ekte og garanterer at du får lånet når du søker. Send en e-post og godkjenn i dag på elenanino0007@gmail.com

    Takk og Gud velsigne deg
    TILLIT
    Elena

    SvarSlett
  38. behöver du ett lån? I det här fallet, maila: dakany.endre@gmail.com

    behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckning? Lantbruk och projektfinansiering, SNABBA LÅN. Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett trevligt företag? ? Vi ger alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt e-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvarSlett
  39. Har du akutt behov for et lån? Gir vi personlige lån? bedriftslån? hjemmelån? gårdslån? utdanningslån? Debet konsolideringslån? lastebillån? billån? hotelllån? refinansiere lån? og mer gjeld? startlån? .Vi tilbyr med 2% rente! Kontakt oss via: (challotloan@gmail.com )
    Kreditttilbud

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails