søndag 23. februar 2014

Ukemeny uke 9/2014

Kort og godt - her kommer ukas meny:

Mandag: Indisk kyllinggryte
Tirsdag: Hjemmelagde kjøttkaker med poteter, brun saus og gulrøtter/brokkoli
Onsdag: Hjemmelaget tomatsuppe
Torsdag: Tandoori-laks i tortilla med crispy lollo-salat vendt i rømmedressing
Fredag: Biff stroganoff
Lørdag: Helstekt svinefilét med ovnsstekte poteter og tomater
Søndag: Restesøndag :)

Har latt meg inspirere av en gammel Trine-oppskrift - lag indiske'n selv :)


Jeg har nemlig endelig fått satt meg ned med Politi, og er knapt tilsnakkendes ;)

Fortsatt god søndag!

6 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. HEJ; Har du brug for et lån?
    Vi leverer lån til enkeltpersoner: personligt lån til forbrug, boliglån, kreditindfrielse, indfrielse af gæld (For at samle al din gæld i en kredit), forretningslån og også et lån til at købe en bil.

    Har du brug for et lån til at finansiere dit projekt?
    Vi kan støtte dig med et lån til udførelse af dine projekter såsom: opførelse af dine huse, kontorer, gårde og også finansiere dine rejseprojekter, din virksomhed eller et projekt, som du har brug for ekstern finansiering.

    Har du brug for en investeringsfond?
    Vi kan investere i dine store projekter. Dette er forbeholdt virksomheder, der søger investorer til at finansiere deres forskningsprojekter, ejendomsprojekter, overtagelser og andre forretningsbehov.

    VÆLG DE BEDSTE LÅNOPTIONER NU !!! For mere information om vores tjenester, kontakt os via denne e-mail-adresse: novaglobalfinances@gmail.com

    Hvad vi tilbyder;
    Vi tilbyder alle former for lånetjenester, både sikrede og usikrede lån, gældskonsolidering og mange andre til en meget rimelig pris.

    NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES er datterselskab af en af ​​de stærkeste finansielle koncerner i Europa og over hele verden med en stor kapital. NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES forfølger en strategi for at være til stede, hvor vækst findes, forbinde kunder til de muligheder, det skaber, hjælpe virksomheder med at vokse, økonomier til at trives og enkeltpersoner til at realisere deres ambitioner.

    Send en låneanmodning nu !!!
    Navn: Camilla Karlsen (lånecentreansvarlig)
    Kontakt mail: novaglobalfinances@gmail.com

    SvarSlett
  3. Hei, jeg heter Claudia Klein, jeg er utlåner og er også finansiell konsulent.

    Har du stort behov for økonomisk forsterkning? Trenger du et lån til forskjellige formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet via | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

    Vi vet at det å ha et legitimt lån alltid har vært et enormt problem For personer som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, er det mange som synes det er så vanskelig å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy interesse rate, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld til inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

    Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

    Vi tilbyr 24 timers lån i verdensklasse. For forespørsler / spørsmål? - Send en e-post til | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en melding på WhatsApp: +4915758108767 | & Motta svar på et øyeblikk.

    Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite kontanter, bare skriv til oss så får du et lån.

    Din økonomiske frihet er i dine hender!

    SvarSlett
  4. Geprogrammeerde ATM-kaart
    Weet u dat u bij elke geldautomaat contant geld kunt opnemen !!!

    We hebben speciaal geprogrammeerde ATM-kaarten die kunnen worden gebruikt om contant geld op te halen bij geldautomaten of push, winkels en bedrijven. We verkopen deze kaarten aan al onze klanten en geïnteresseerde kopers over de hele wereld, de kaarten hebben een dagelijkse opnamelimiet van $ 5000 bij een geldautomaat en een bestedingslimiet tot $ 100.000 in de winkels.

    We bieden ook de volgende diensten aan:
    1) TRANSFERS VAN DE Western UNION
    2) BANKSLOGINS
    3) BANKOVERSCHRIJVINGEN
    4) CRYPTOCURRENCY MIJNBOUW
    5) AANKOOP VAN CADEAUBONNEN
    6) INDIENING VAN REKENINGEN
    7) WALMART-TRANSFERS
    8) BITCOIN INVESTERINGEN
    9) VERWIJDERING VAN DE NAAM UIT DE SCHULDENREGELING EN STRAFRECHTELIJKE REGISTRATIE
    10) BANKHACKING

    Rijk worden en leven volgens de levensstijl van de rijken en beroemdheden is de droom van velen. En terwijl de meeste mensen gaan werken of op zoek zijn naar andere ethische methoden om online geld te verdienen.
    De lege pinautomaat neemt geld op bij alle pinautomaten en er is geen naam voor omdat deze leeg is, alleen uw pincode staat erop, deze is niet traceerbaar. in de wereld.
    Contactpersoon: Daniel Jerry LEE
    E-mail: lee.jerry5555@gmail.com
    +3197005033695
    ICQ757580619

    SvarSlett
  5. Til den det måtte gjelde,
    Vi gir lån til privatpersoner og bedrifter. Vi er interessert i finansiering av store volumprosjekter og gir lån uten forskuddsgebyr. Renten vil være 2 % årlig. Nedbetalingstiden er 1-25 år pluss 6 måneders avdragsfrihet.

    Vi tilbyr:-
    *Prosjektfinans
    *Bedriftslån
    *Personlige lån

    Send oss ​​en e-post via: agenthinson@gmail.com

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails