tirsdag 19. april 2011

Ciabatta med bacon, mozzarella og tomat

Med venninne på lunchbesøk er det godt med litt nystekt snadder som er lett å lage i stand! Denne smaker nok ganske godt som en "dagen derpå"-frokost også ;)


Du trenger (per pers):
2 ciabatta
3 skiver bacon, delt i to
Litt champignon
1 tomat, i skiver
1/2 mozarellaost
1 ss dijonsennep
1 ss majones
Litt basilikum

(1) Stek bacon sprøtt og legg det til side. (2) Del champignonen i skiver, og stek den i stekepanna etter baconet. Krydre med salt og pepper underveis. Legg det så til side. (3) Del ciabattaen i to, og smør med en blanding av dijonsennep og majones. Legg opp smørbrødet på en stekerist med bacon, champignong, tomat, mozzarella i skiver og toppet med litt salt og pepper strødd over, og deretter noen blader med basilikum. Legg på toppen, og sett det inn i ovnen. Stekes i ca. 8-10 minutter på 200 grader (til osten har delvis smeltet).

Serveres straks.

Tips: Dette kan du fint gjøre ferdig i forkant og sette inn i ovnen i øyeblikket besøket ankommer.




Følg bloggen min med bloglovin

1 kommentar:

  1. Hei på deg;)den skal testes er,så kjempegodt ut;)klem Marianne

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails