Herlige munnfuller med eplemuffins med vaniljekrem |
Kakeoppskriften er den jeg bruker når jeg lager langpannekake - gjengir den for enkelhets skyld her:
Eplemuffins med vaniljekrem
4 egg
4 dl sukker
2 dl melk
4 dl hv.mel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
300 g avkjølt smeltet melangemargarin
3-5 epler, skrelt og tatt ut kjernen, delt i små båter/biter
Sukker og kanel til toppen
Vaniljekrem (kjøpt ferdig i butikken)
(1) Pisk egg og sukker til eggedosis. (2) Pisk i 1 dl melk og 2 dl hv.mel vekselsvis (altså: 1 dl melk, 2 dl hv.mel, 1 dl melk og så 2 dl hv.mel). (3) Pisk inn de øvrige tørre ingrediensene, og smøret til slutt. (4) Hell røren i muffinsformer, ca. 1,5 ss røre i hver form (du kan kanskje ha litt mer hvis du bruker et muffinsstekebrett og putter oppi). (5) Ha oppi en teskje vaniljekrem i hver form. (6) Legg noen få eplebiter på toppen, før du strør kanel og sukker over. (7) Stekes på 200 grader i ca. 15 minutter.
Lær av min feil - ikke fyll muffinsformene så fulle - da har du plutselig en eneste stooor muffins i hele panna ;) |
Å, så godt det så ut!
SvarSlettSå hyggelig :) Det er det også!
SlettBeste eplemuffins ever, jeg brukte Piano vaniljekrem😋
SvarSlettBeste ever😛 Bakt mange ganger, fine å ta opp fra fryseren
SvarSlettHvor mange blir dette
SvarSlett