Taco har blitt litt kjedelig etter Jakob kom til verden - han tåler nemlig hverken at jeg spiser løk (som det er i salsaen) eller melkeprodukter (rømme). Så i går bestemte jeg meg for å lage tacogryte i stedet - sånn at det ble litt mer ammevennlig. Krydderblandingen fikset jeg på egenhånd med krydderne fra hylla, og middagen var gjort på 20 minutter. Ganske fin hverdagsmiddag, egentlig!
Hjemmelaget tacokrydder
3 ts spisskummen
3 ts paprikapulver
2 ts salt
1 ts korianderpulver
1/2 ts chilipulver (her må du prøve deg frem - noen chilipulver er adskillig hottere enn andre)
1 ts oregano
Tacogryte
400 g kjøttdeig
(1 løk)
2 hvitløksfedd, finhakket
Tacokrydder
1 boks hakkede tomater
1/2 paprika, strimlet
Tomater
Agurk
(Salat)
Revet ost
Tortilla
(1) Brun kjøttdeigen i olje. (2) Tilsett hvitløksfedd (og løk), samt tacokrydderet. La det steke på middels varme i 1-2 minutter. (3) Tilsett de hakkede tomatene, og la det koke inn. (4) Tilsett paprikaen 5 minutter før servering, og la det småputre.
Serveres i tortillalefser med revet ost og salat.
Følg bloggen min med bloglovin
Dette hørts og så kjempe deilig ut ! :)
SvarSlettSkal absolutt prøves.
Ha en flott søndags kveld