I dag har jeg
endelig fått med meg en event jeg har blitt invitert på (vanligvis skjer dette mens jeg er på jobb, må hente barn e.l.) - åpningsfesten av Taste of Oslo! Kjempegøy å bli invitert, og når det i tillegg er et såpass fint konsept ("gourmet til folket" eller no' sånt) så må man jo nesten bli glad!
|
♥ Ingrid ♥ - ambassadør for Taste Of Oslo |
Oppsummert: jeg har fått smake
nyyyyydelig mat (takk Hanami!), snakket med superkokken
Jan Dahl (som satt gode ord på hvorfor jeg syntes maten i Japan ikke var så imponerende - men det var absolutt hans synes jeg!), kjøpt med meg nyyydelig olivenolje fra Casa Di Luca (fås kjøpt på Coop), og spist noen fantastiske cupcakes. Hadde med meg familien i dag, og innså vel at det ikke var det optimale stedet å ha med barn. Men et sted for å nyte god mat og godt drikke - absolutt!
|
Laks med yuzo-misodressing fra Hanami (sukker litt ved tanken på hvor god den var...) |
|
Blir alltid glad av å få smaksprøver! |
|
Herfra ble det med goood olivenolje hjem! (Casa Di Luca) |
|
På Casa Di Luca kunne de sine italienske saker :) |
|
Nyyydelig kylling fra Hanami |
|
Er vel ikke akkurat en overdrivelse å si at det var denne sjappa som lokket frøkna mest... ;) |
Han som driver "
Taste"-festivalene (det er nemlig et internasjonalt konsept) sa at dette var en av de minste festivalene han noen gang hadde arrangert i denne rekken, men i en av de flotteste omgivelsene :) Hvis jeg skal sette fingeren på
en ting som irriterte meg litt, så er det at man må veksle om til såkalte "rigsdaler" for å få handlet inne på området. De tar altså ikke vanlige kroner - du må veksle over til noen plastikkmynter for å kunne betale. Utrolig tungvint! Det er et konsept som følger med "
Taste", men likevel... *himlermedøynene*.
|
Det er altså rigsdaler det går i... |
Uansett - befinner du deg i hovedstaden, har lyst til å smake gourmetmat fra de beste restaurantene Oslo har å tilby, lyst til å bli enda flinkere til å lage mat (det er nemligvis massevis av matlagningskurs), så er dette stedet å være i helgen. Rigsdaler eller ei ;)
|
Smakebit fra kulinarisk akademi |
Flott blogg fra i går :)
SvarSlettHilste jeg på deg?
Jeg skrev også på bloggen ikveld. om raushet. Www.covin.no
Klem siri