fredag 17. september 2010

Matpakketips: Bruk tacorestene

Den siste uka har vært utrolig travel, både her hjemme og på jobb. De siste par av dagene har jeg kommet hjem leeeenge etter veslesnupp har lagt seg, og det merket jeg veldig godt da jeg hentet henne i barnehagen i dag. Hun kravlet rett opp i fanget og ville kose leeenge. Klart det er koselig, men får jo litt dårlig samvittighet for å ikke ha vært med henne også. Heldigvis så er det ytterst sjelden jeg har sånne dager.

I løpet av denne travle uken, har jeg hatt en matpakke som har skilt seg ut som ekstremt god. Hadde nemlig litt tacorester fra helgen, og det var supergodt i matpakka! Lagde en fajita med tacokjøtt, hadde oppi bittelitt salsa (ville jo ikke at det skulle bli for vått heller), noen skiver ost og litt grønnsaker, rullet den sammen og pakket inn i plastfolie.


Sammen med denne fajitaen (som ikke akkurat kommer godt frem der den ligger innpakket i folie), pakket jeg en pose med mini-gulrøtter, litt havregryn i en av riceboksene, og i topplokket hadde jeg en boks med epler & kanel og en boks med yoghurt (les mer om den fantastiske matboksen her). At lunchen ble nytt ute i en lun krok i solen trakk heller ikke akkurat ned...


Skulle du ha tortillas, men ikke tacokjøtt, til overs, er et annet tips å fylle med f.eks. litt salat, samt salami og brieost. Veldig godt! Pakk det inn i plastfolie, så holder den pakkede fajitaen formen :)

1 kommentar:

  1. takk for gode tips!! De boksene du har har jeg såå lyst på, de ser så utrolig kjekke ut :)
    ha en flott helg :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails