torsdag 2. september 2010

Fliser til gangen (del 2)

For noen måneder siden kjøpte vi skiferfliser til gangen. Det viste seg at de ikke var helt kalibrerte, så vi tok de med tilbake der vi kjøpte de og fikk pengene tilbake. Sukk - det er jo ikke bare-bare å finne fliser man vil ha, tenkte jeg.

Men så viste det seg at det i grunn var veldig veldig heldig. For vi fant noen rålekre på Norfloor. (Prisen var selvsagt også en helt annen, men det lar vi være å nevne...)Det som gjorde at jeg likte disse ekstra godt, var at de hadde de litt smale (20 cm), og i tre ulike lengder (20 cm, 30 cm og 60 cm). Det burde passe den lille gangen vår bra! I tillegg er fargen veldig, veldig fin.


Nå må vi bare finne ut hvilken farge vi skal ha på veggene (og ikke minst få ut fingeren og bestille en håndverker til å klargjøre veggene for maling). Har også lyst til å male trappa i hvitt og den fargen vi velger å ha på veggen (som blir en eller annen gråfarge, men vet ikke hvilken - den skal være mellomgrå og stå i god kontrast til det hvite. Tips?). Så kan vi legge flisene. Og ha hvite lister til.


Flisene heter forøvrig Pierre de Wallonie, og er produsert av Rex (der jeg også har lånt bildene fra, de hadde dessverre ikke noen som viste størrelsene vi skal ha).

1 kommentar:

  1. Dette kommer til å bli rålekkert :o) Håper du legger ut bilder etterhvert :o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails