tirsdag 28. september 2010

Ferie på Tenerife

Nå er det ganske lenge siden forrige innlegg, og det er det en grunn til: vi har hatt en ukes ferie på Tenerife. Ansvarlig blogger som jeg er, sier jeg selvsagt ingenting om noe sånt til alle tyvene som garantert følger med på bloggen for å finne ut når de kan ha best tilgang til å rane alle verdisakene våre.

Var veldig bekymret for flyturene, det var tross alt 5,5 timer på flyet, og veslefrøkna er ikke akkurat den som lettest finner roen. Men det gikk over all forventning! Dvd og duplo reddet turen, og selvsagt var det "god" underholdning i å dele seterad med de fulleste folkene på hele flyet på veien nedover...

Hotellet vårt var nydelig! 2 store bassenger og barnebasseng, minilekeplass (les: en sklie), og 2 romsleilighet med stor markterasse.

Mye god mat spiste vi også (valgte å droppe all-inclusive, lage frokost og lunch selv, og spiste gode middager ute på kveldene)! Jenny fikk "velge" fra barnemenyen, og det var veldig populært! Hun fikk mini-pizzaer, spaghetti, lasagne og stekte nudler, bl.a. Og ferskpresset juice til :)En dag regnet det dessverre, men vi fant et mini-lekeland som vi prøve ut i en times tid. Veldig moro, jenta strålte fra øre til øre!


Ekstra stas er det å komme hjem fra ferie til en gang som faktisk har blitt mye bedre på en uke


Håper jeg kan vise ferdig gang innen et par uker (litt optimistisk!)


4 kommentarer:

 1. Spennende å se hvordan gangen blir! Ble det fargen skumring? :)

  SvarSlett
 2. Nei, vi gikk for en mye mørkere farge! Vi valgte tåkedis, det er vel nesten 30% svart i. Veggene er malt, i morgen skal første strøk i trappene på. Veldig spent på hvordan det blir selv, jeg!

  SvarSlett
 3. Åhh så fine bilder fra turen deres :)

  SvarSlett
 4. Å så herlig med ferie!! Deilig med sol og vamme! Og så flott gangen var blitt!

  Ha en herlig dag!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails