søndag 12. september 2010

Pizza med mozarella, cherrytomater og pesto

Inspirert av Dr. Oetker lagde jeg hjemmelaget pizza med skinke, mozarella, cherrytomater og pesto i går. Var litt usikker på hvor mye mozarella som skulle til, så helgarderte med å kjøpe inn to poser. Kan trygt si det ble nok, for i det jeg tok ut pizzaen av ovnen disset det i midten som om det var pudding!!! Det satt seg ganske fort da den fikk kjølt seg litt ned, da.

Men, som på ferdigvarianten, så var smakssammensetningen god. Neste gang dropper jeg den ene mozarellaosten, og kanskje jeg har på noen skiver med chorizo eller pepperoni. Men det er ikke noe must :) Jenny jafset i seg to gode stykker, så vil definitivt kategorisere denne som barnevennlig :)


1 pizzabunn
1,5 dl pizzasaus (bolognesesaus gjerne iblandet litt chilipulver)
Revet ost
1 pose fersk mozarellaost
8-10 cherrytomater delt i to
6-8 skiver skinke delt i fire
pesto


Trykk pizzabunnen utover en smurt langpanne (evt. med bakepapir). Legg på pizzasausen, deretter revet ost. Legg utover skinke, mozarellaost og cherrytomater. Legg noen klatter med pesto rundt omkring på pizzaen.

Stekes på 225 grader i 20-25 minutter midt i ovnen.



1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails