3 porsjoner
2 kyllingfileter, i terninger
1/2 paprika, i staver
1 gulrot, i staver
1/3 squash, i større terninger
1 liten løk i smale båter
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ss red curry-paste
1 boks kokosmelk (400 g)
1 dl kyllingbuljong
2 ss oystersauce
3 ss fishsauce
1,5 ss sukker
Saften av 1/2 lime
Salt og pepper
Koriander
(1) Stek kyllingfiletbitene i panna, og legg de til side. (2) Stek grønnsakene, tilsett hvitløk mot slutten av steketiden. Legg grønnsakene til side. (3) Fres red curry i panna. Tilsett kokosmelk, oystersauce, fishsauce, sukker og lime, og kok opp. (4) Tilsett kylling og grønnsaker og smak til med salt og pepper.
Serveres med kokt ris og koriander strødd over (manglet koriander da bildene ble tatt).
Barnevennlig utgave
Vent med å tilsette curry-paste'n til barna har fått sine porsjoner, kok så opp gryta sammen med curry-paste'n, og rør paste'n inn til den er helt oppløst.

Følg bloggen min med bloglovin
Nam,nam.....dette var veldig godt!Tusen takk for super oppskrift:)
SvarSlettHei! Hvilken type red curry benytter du? Selv synes jeg St Maria sin er et greit og lett tilgjengelig alternativ.
SvarSlettHei anonym (3.januar)!
SvarSlettJeg bruker svært lite Santa Maria - det er lett tilgjengelig, men synes det er dyrt i forhold til hva man får igjen. Handler stort sett alle sauser og paster jeg bruker i sånne retter på utlendingbutikker. Den jeg bruker kommer fra Mae Pim og er i en rød plastbeholder. Står en del på thai på den.