lørdag 2. april 2011

Travle dager...

Er bare såvidt innom for å gi livstegn fra meg. Det er fryktelig travle dager for tiden, som gjør at bloggen blir liggende litt i brakk, men lover å komme sterkere tilbake. I helgen har jeg et lite avbrekk fra alt, og tester ut en kanskje kommende hobby... Prøver nemlig å bli venn med denne:

Foto: Tretti.no

Jeg og ei venninne har meldt oss på sykurs og skal faktisk sy hver vår kjole! Begynte fredag ettermiddag og er ferdig i morgen ettermiddag - og har enda ikke rørt symaskina! Mye klipping og måling først. Krever tydeligvis litt tålmodighet å bli en god syerske ;o) Blir neppe ferdig i morgen, så blir nok litt kveldskos på meg fremover. Kanskje jeg tør å vise resultatet her til slutt - men lover ingenting ;o)

Ønsker dere en fortsatt god helg!Følg bloggen min med bloglovin

2 kommentarer:

  1. Sykurs er jammen noko eg òg lenge har tenkte å byrje med, slik at mi symaskin kan kome til litt meir nytte enn å berre bli brukt til å legge opp bukser med... Kor går du på sykurs? Spent på å sjå kjole-resultatet ditt! :-)

    SvarSlett
  2. Hehe, det er jeg spent på å se også! Jeg har gått på helgekurs på folkeuniversitetet. Veldig ok, det altså, men ikke mulig å bli ferdig med en kjole på en helg. Et skjørt hadde vært mer passe. Men forhåpentligvis klarer jeg å gjøre kjolen ferdig på egenhånd :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails