Til 2 personer
2 kyllingfileter
1 fersk mozzarellaost (jeg brukte bøffelmozzarella)
fersk basilikum
soltørkede tomater
Lasagneplater
1/2 paprika, i strimler
1/3 squash, i skiver og delt i 4
2 vårløk, i strimler
1 chorizopølse
pesto
balsamicocreme
(1) Del kyllingene i to, sånn at du kan brette den ut. Fyll den med mozzarellaost i skiver, frisk basilikum og noen strimler med soltørkede tomater (dersom du ikke kjøper de som ligger i olje, må du la de ligge ca. 1 minutt i kokt vann for å bløte de opp). (2) Salte og pepre kyllingen på utsiden, og stek den litt i pannen, før du setter den på 200 grader i 12 minutter.
Fylling av kyllingen |
(3) Fjern skinnet på chorizopølsa, og del den i tynne skiver. Stek den i stekepanna, og legg til side. (4) Stek paprika og squash, og tilsett chorizo mot slutten av steketiden, sånn at alt er varmt. (5) Kok pastaplatene etter anvisning på pakken. De jeg brukte (barilla) hadde ingen anvisning, men fant ut at kun få minutter med koking var nok. Pass på å ha olje og salt i vannet.
Dandering av pastatårn |
Dander tallerkenen ved å legge lag med kokte pastaplater med litt pesto på, og deretter grønnsaker, før et nytt lag med pastaplater blir lagt på. Legg kyllingen på toppen, gjerne med et grillspyd stukket gjennom alt. Sprinkle litt balsamicocreme rundt, og nyyyyt helgen og maten :)
Følg bloggen min med bloglovin
Hei og hopp! Takk for kommentar på bloggen! Barneservicene blir smashing - håper du vil like dem. Vi gleder oss til å vise bilder :-) Gode ønsker!
SvarSlettÅh dette så herlig ut! Må prøves!
SvarSlettGod helg!
Klem
Koselig at du er med i giveawayen min :) Lykke til i trekningen.
SvarSlettHa en fin lørdag kveld!
Klem
PS. Glad det ordnet seg med premien :)