Først av alt: så hyggelig at så mange vil være med i give-away'en min, og velkommen til alle nye følgere! Det er så koselig å se at det er mange som stikker innom og hyggelig når dere legger igjen kommentarer! Trekningen av vaffeljernet er 25.mars, så det er fortsatt muligheter for å melde seg på. Det er også en ny give-away rett rundt hjørnet, så følg med ;-)
I dag har vi hatt ei febersyk lita frøken her hjemme, og bestemor har vært her og underholdt frøkna. Alex var bortreist, så jeg utnyttet muligheten for å ha et fiskemåltid. I går fikk jeg en stor pakke med soyamelk-produkter (Alpro) på døra for å teste ut, og i dag prøvde jeg matfløten. Virkelig perfekt, altså - Jakob får nemlig vondt i magen når jeg får i meg meieriprodukter. Smaken ble veldig god i sausen - kan absolutt anbefale den!
Ikke minst kan jeg absolutt anbefale denne middagen - den er gjort på under 30 minutter, og er knallgod!
2 porsjoner
3 laksefiléter á 125 g
1 boks soya matfløte (Alpro)/ vanlig matfløte
2 dl fiskebuljong
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 - 1 ss sitronsaft
2 ss hvitvin (valgfritt, men bør kanskje bruke mer sitronsaft hvis du dropper vinen)
2 ss hakket bladpersille
1 ts soyasaus
Salt og pepper
5 bunter tagliatelle
1/2 pakke aspargestopper
Fiskefilétene
(1) Fres hvitløken litt i stekepanna i litt smør. (2) Tilsett matfløte og fiskebuljong, og kok opp. (3) Smak til med sitronsaft, soyasaus og hvitvin (3) Tilsett laksefilétene, og la det syde under lokk i ca. 10 minutter. Hell gjerne litt saus over filetene under veis. (4) Smak til med salt og pepper.
Tilbehøret
(1) Sett vannet til tagliatellen til koking i det du starter med middagen, og følg anvisningen på pakken. (2) Aspargestoppene kokes helt på slutten før fisken er ferdig - det holder med 1 minutt koking.
Anrett på tallerknene: legg på pastaen, hell saus over, og legg laksefilétene og aspargestoppene på toppen.
Følg bloggen min med bloglovin
Mmmmmmm dette så lekkert ut. Det er så flott at du deler så mange gode oppskrifter :)
SvarSlettKjempekoselig at du ville være med på min giveaway!
Masse lykke til!
Klem