torsdag 1. mars 2012

Tips til vin i maten

Irriterer du deg over oppskrifter med vin i? Hvitvin eller rødvin? Det er jo ikke alltid man har en vinslant stående, og det er ikke alltid man har like lyst til å åpne en flaske med vin bare fordi man trenger litt i maten... Har et tips til deg - på polet selger de porsjonspakker med vin. Eksempelvis denne - med skrukork (!!!):


Den finner du i rød utgave også! Begge koster drøye 30 kr, så det er jo ikke all verdens :)

Sånn forøvrig så går det an å fryse ned vin i isbitposer også - hvis du skulle ha noe til overs en gang, mener jeg ;-)

Lurt, ikke sant?Følg bloggen min med bloglovin

5 kommentarer:

 1. Hoho! Minner meg om dei små smoothie-posene som Sigrid likar så godt å slurpe i seg...

  SvarSlett
 2. Hei Alle, på jakt etter en pålitelig tjenesteleverandør for boliglån og finansielle tjenester, gjelder på claytonbarkerloanfirm@yahoo.com

   Sertifisert og godkjent av myndighetene. Vi er et lånefirma som gir ut lokale og internasjonale lån til alle land rundt om i verden fordi vi jobber døgnet rundt for å tilfredsstille verden, uansett land involvert. Vi har en garanti for alle lånesøkere og omsettelige renter og varighet. Så er du student, reisende, bedriftseier, leter etter lån av personlige grunner, boliglån, usikret og sikret og konsolidert, send oss ​​epost til claytonbarkerloanfirm@yahoo.com, som du også kan kontakte oss på +18589145923.

   Nå har vi et sikkerhetssystem mot svindlere eller hva som helst. Vi eksisterer bare. Beware! Søkere pass opp for svindlere. Vår e-postadresse har ingen tillegg, fordi svindlere vil prøve å svindle deg og si at de er oss. Vår epost er claytonbarkerloanfirm@yahoo.com som du også kan kontakte oss på +18589145923 Enhver annen e-post er et SCAM! Søk med claytonbarkerloanfirm@yahoo.com i dag.
  FRED!

  SvarSlett
 3. Vil du ta opp et lån og ikke vet hvor du kan få et ekte lån?
  Ønsker du å starte en bedrift, men har ikke kapital?
  Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
  Trenger du et julelån?

  Håpet har endelig kommet fordi Elena Nino gir raske og pålitelige lån, deres tjeneste er 100% ekte og garanterer at du får lånet når du søker. Send en e-post og godkjenn i dag på elenanino0007@gmail.com

  Takk og Gud velsigne deg
  TILLIT
  Elena

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails