onsdag 28. mars 2012

Krydder på nettet

Krydderia.no er en (relativt) nyoppstartet nettbutikk med eksotiske krydder som er vanlig å bruke i retter fra India, Thailand og andre eksotiske land. På Grønland i Oslo er tilgangen på sånne krydder ganske bra, men det finnes mange andre steder i landet det er litt dårligere tilgang på slike gode "råvarer". Da kan jo Krydderia være et godt alternativ :-) I tillegg får du varene levert med posten rett på døra, ikke verst (koster bare 45 kr i frakt også).Jeg har fått en eske i posten med produkter å teste ut. Mye av det er kjente merker (hvert fall hvis du pleier å handle i butikker med eksotiske varer), men det var ett og annet jeg ikke har lagt merke til der før også. Fikk bl.a. en pose med kanelstenger som jeg ble veldig imponert over - dette er ekte vare (stengene var svære):


Foreløpig har de bare de mest etterspurte krydderne i nettbutikken sin, men tar fortløpende oppdateringer når de får forespørsler.

I dag brukte jeg en del av krydderne til en skikkelig god (og HOT) indisk chicken curry - oppskriften er hentet fra krydderias oppskriftshefte. De har flere oppskrifter på nettsiden sin, sjekk ut her. Deler den med dere i morgen! Kommer også å dele ut litt snacks fra pakken jeg fikk også i en give-away, så følg med!

P.S. Du finner Krydderia på facebook her.Følg bloggen min med bloglovin

2 kommentarer:

 1. Fint inlegg om krydderia, viste ikke det.
  Tusen takk

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var koselig tilbakemelding - det setter jeg veldig pris på :-)

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails