tirsdag 13. mars 2012

Laks i fløtesaus med tagliatelle og asparges

Først av alt: så hyggelig at så mange vil være med i give-away'en min, og velkommen til alle nye følgere! Det er så koselig å se at det er mange som stikker innom og hyggelig når dere legger igjen kommentarer! Trekningen av vaffeljernet er 25.mars, så det er fortsatt muligheter for å melde seg på. Det er også en ny give-away rett rundt hjørnet, så følg med ;-)

I dag har vi hatt ei febersyk lita frøken her hjemme, og bestemor har vært her og underholdt frøkna. Alex var bortreist, så jeg utnyttet muligheten for å ha et fiskemåltid. I går fikk jeg en stor pakke med soyamelk-produkter (Alpro) på døra for å teste ut, og i dag prøvde jeg matfløten. Virkelig perfekt, altså - Jakob får nemlig vondt i magen når jeg får i meg meieriprodukter. Smaken ble veldig god i sausen - kan absolutt anbefale den!

Ikke minst kan jeg absolutt anbefale denne middagen - den er gjort på under 30 minutter, og er knallgod!


2 porsjoner
3 laksefiléter á 125 g
1 boks soya matfløte (Alpro)/ vanlig matfløte
2 dl fiskebuljong
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 - 1 ss sitronsaft
2 ss hvitvin (valgfritt, men bør kanskje bruke mer sitronsaft hvis du dropper vinen)
2 ss hakket bladpersille
1 ts soyasaus
Salt og pepper

5 bunter tagliatelle
1/2 pakke aspargestopper

Fiskefilétene
(1) Fres hvitløken litt i stekepanna i litt smør. (2) Tilsett matfløte og fiskebuljong, og kok opp. (3) Smak til med sitronsaft, soyasaus og hvitvin (3) Tilsett laksefilétene, og la det syde under lokk i ca. 10 minutter. Hell gjerne litt saus over filetene under veis. (4) Smak til med salt og pepper.

Tilbehøret
(1) Sett vannet til tagliatellen til koking i det du starter med middagen, og følg anvisningen på pakken. (2) Aspargestoppene kokes helt på slutten før fisken er ferdig - det holder med 1 minutt koking.

Anrett på tallerknene: legg på pastaen, hell saus over, og legg laksefilétene og aspargestoppene på toppen.Følg bloggen min med bloglovin

1 kommentar:

  1. Mmmmmmm dette så lekkert ut. Det er så flott at du deler så mange gode oppskrifter :)

    Kjempekoselig at du ville være med på min giveaway!

    Masse lykke til!

    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails