søndag 30. desember 2012

Blomsterdekorasjon til nyttårsbordet

Jeg lurer på om det var på en god-morgen-Norge-sending at Finn Schiøll sa at det var fint å gjøre ekstra stas på gjestene sine ved å lage en blomsterdekorasjon når man skulle ha selskap. Som om man ikke har nok å tenke på med å gjøre i stand huset og maten, liksom ;) Men denne gangen har jeg fordelt oppgaver litt utover, og da er det litt mer tid til å gjøre sånne litt ekstra koselige ting - som å lage en blomsterdekorasjon.

Jeg gjorde det veldig enkelt - kjøpte en ferdig bukett, men skjærte den ned sånn at det ble i passelig høyde, og puttet det i en bolle med oasis oppi. I morgen skal bordet pyntes med hvit duk, sølvløper, sølvservietter og denne buketten. Så er det klart for fest!

Før: i bukett fra obs!

Etter: skåret ned, puttet i oasis i en liten bolle
På bildene ser det i grunn ganske likt ut, og det er jo ikke så rart når man bruker en ferdig bukett sånn. Men det var faktisk nok blomster i en sånn bukett til å kunne lage to borddekorasjoner (jeg hadde bare ikke nok oasis) - så det kan bli ganske mye billigere enn å kjøpe ferdige dekorasjoner i butikken!

I morgen (tidlig) kommer det oppskrift på waldorfsalat, som jeg har laget klart i dag. Så blir det snart klart for feststemning :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails