torsdag 7. mars 2013

Pytt i panne

En gammel klassiker - men noen ganger trenger man å bli minnet på akkurat sånne gamle klassikere. Dette tror jeg faktisk var en av favorittmiddagene mine da jeg var liten - kanskje på grunn av at det passet så godt med ketchup ved siden av? ;) Ser også ut til at mine barn følger opp denne tradisjonen - begge to gaflet nedpå med enorm matlyst (sjelden jeg ser de spise SÅ mye...).

I utgangspunktet er dette noe du burde tenke på å ha til middag så fort du har potetrester etter en middag. Spar de i kjøleskapet i dagen etterpå, kutt de i terninger, tilsett litt andre grønnsaker (gulrøtter føler jeg er et must!), litt kjøtt og voila! Middagen er ferdig. Toppes gjerne med et speilegg eller to.


Poteter, i terninger
Gulrøtter, i tynne skiver
Løk, i små terninger
Hermetiserte maiskorn
Brokkoli
Pølser/karbonader/andre kjøttrester
Egg
Olje/ smør til steking (det trengs masse - potetene suger til seg!)

(1) Kutt alt i terninger/ skiver (brokkolien i små buketter). (2) Begynn å steke gulrøttene litt (dersom de er rå), før du tilsetter poteter, løk, de andre grønnsakene, pølsene/kjøttet... Rør forsiktig rundt til grønnsakene er glasserte og potetene/kjøttet ferdigstekt. (3) Strø nykvernet salt og pepper over, vend det inn. (4) Serveres med speilegg ved siden av.

Skikkelig cowboymiddag for stor og liten (gjerne med ketchup ved siden av ;) ).Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails