mandag 4. mars 2013

Ukemeny uke 10/2013

Puh! Fra sol og glamour den ene uka til nesten det motsatte uka etter. Eller - det vil si - sol har det jo vært. Men med en minstemann som har fått omgangssyke (og beholdt sykdommen i 6 dager!) og så mye jobb at jeg måtte ta meg en økt på jobben på søndag har det ikke blitt mye tid til å se sola! Nå, på den 6.dagen, ser det ut til at maten endelig forblir i magen på lillebror.

Kost til magesyk lillemann:
Etter mammas anbefaling startet vi med havresuppe iblandet salt og sukker for at det skulle stoppe maten (altså - kokt vann og havregryn, tilsatt litt salt og smakt til med sukker, og deretter brukt pastasilen for å sile vekk havregrynene) - og det har heldigvis virket! Små porsjoner med loff og smør på har han også fått. Kokt avkjølt vann har vært den beste tørstedrikken.

Vekten hans har rast nedover disse dagene - skikkelig vondt å se han sånn. Nå begynner heldigvis glimtet å komme tilbake, og det gjør godt for mammahjertet (og pappahjertet, også, for å si det sånn - det er han som har tatt den tungste børen her hjemme disse dagene!).

Forhåpentligvis blir denne uka bedre :)

Denne ukas meny:
Mandag: Lammelår, poteter, saus og dampede gulrøtter (fint å ha ferdig lammelår i saus i fryseren ;) )
Tirsdag: Lasagne (kommer hjem til ferdig middag - herlig!)
Onsdag: Pytt i panne
Torsdag: Spaghetti bolognese
Fredag: Restemiddag
Lørdag: Salatbar med hvitløksbrød ved siden av
Søndag: Biff stroganoff

Verdens beste hvitløksbrød lager du selv - på grillen! :)

Har du noen røvertriks mot omgangssyke?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails