lørdag 6. april 2013

NY on my mind

Klokken er 07, og jeg sitter allerede på Starbucks og inntar dagens første måltid. Utenfor er det fargeeksplosjoner - jeg sitter nemlig på Starbucks, Times Square, New York,og er bare litt døgnvill ;)


Den neste uka skal jeg være i USA, hovedsakelig på et møte, men utnyttet muligheten til å reise innom New York og oppleve litt av byen før jeg drar videre.

Times Square

Bor så og si på Times Square, ikke lange veien fra Central Park, og enn så lenge er jeg rimelig "breathtaken" for å si det sånn. Enormt fin park - med høyhus rundt på alle kanter! Ganske fascinerende egentlig :)

Central Park


Tankene går selvsagt en del til de to trollene hjemme som jeg ikke får se på en uke, så turen har allerede vært innom Toys 'R Us for å se etter noen gaver, men utvalget var så enormt at jeg ikke klarte å bestemme meg helt! Hehe :) Det er faktisk et pariserhjul INNI butikken - det sier litt om størrelsen!

Pariserhjul inni Toys 'R Us
Disney Store med alt som en liten prinsesse måtte begjære
Det ble middag alene på meg i går - meg og New York-guideboka. Rimelig i ørska etter lang reise og at klokka egentlig var begynt å nærme seg 22-23 i norsk tid. Faktisk ikke så ubehagelig som jeg forestilte meg i forkant. Valget falt på en liten koselig restaurant med navnet Trattoria Trecolori - i vinduet var det utskrift av Tripadvisoranbefalinger, og jeg lar meg ofte "lure" av sånt (pleier egentlig å være ganske lurt!).

Risotto med scampi hos Trattoria Trecolori
Resten av turen har jeg planlagt turen gjennom Bleecker street, innom MoMa og/eller Guggenheim, shopping i Soho. Og hva som ellers måtte dukke opp på veien ;) Har heldigvis ei venninne som er delvis kjent i byen å tilbringe dagene med, så satser på å få med meg det viktigste.

Er det noe jeg absolutt ikke må gå glipp av?

XOXO,

1 kommentar:

  1. NY er en av mine favorittbyer så nyt det mens du kan :o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails