Det er riktignok et par uker siden nå, men jeg har hvert fall fylt bursdag. Kvelden ble feiret med gode venninner,
thai fiskegryte (en variant av denne) og bløtkake med
marshmallowfondant. Tenkte jeg skulle dele bilder av kaka med dere! Fuglene kommer fra MMF-utstikkere fra Søstrene Grene (for ordens skyld: innlegget er ikke sponset). Det er verdt å ta turen innom hvis du er i nærheten - de har noen ganske søte (og billige) utstikkere der!
Kaka bestod av
sukkerbrød som var delt i tre deler. Jeg har alltid samme fyll i denne kaka, og får alltid masse skryt for den. Gang på gang får jeg kommentarer som "Egentlig er ikke jeg så glad i kaker/ bløtkaker, men denne var kjempegod!". Jeg innbiller meg at fyllet har en del med det å gjøre. Tenk deg at teksten under er et tverrsnitt av kaka, der øverste linje er toppen på kaka:
Marshmallowfondant
Vispet krem
Sukkerbrød
Vispet krem med hele frosne bringebær
Sukkerbrød
Vaniljekrem
Sukkerbrød
Skjønner?
Jeg bruker 2 pakker kremfløte til kaka, og kremen som er inni (blandet med bringebærene) utgjør 1/3 av totalmengden krem. Resten av kremen bruker jeg rundt kaka. Kaka bør selvsagt dynkes under veis. Jeg pleier å bruke appelsinjuice.
Når det kommer til det å feste pynten på kaka, pleier jeg å blande melis og vann og bruke det som lim under. Da holder det seg bra!
Kaka kan forøvrig fint fryses. Ta den opp ca. 1,5 dager før du skal servere den og la den tine i kjøleskapet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥