17.mai-menyen anno 2013: Honningmarinert svinefilet, saltkokte poteter, aïoli og balsamico-asparges |
Fingermat (dette er alltid noe av det beste jeg vet ved måltider - når man er sulten og får smaken av noe som akkurat vekker apetitten)
Bacondadler
Hovedrett (kombinasjon av søtlig kjøtt, salte poteter og syrlige asparges - dette blir bra!)
Honningmarinert svinefilét
Saltkokte poteter
Asparges med smak av balsamico
Aïoli
Dessert (mammas tjukklefser er verdens beste - og tradisjonelle nok at dette er en super 17.mai-dessert)
Tjukklefse med mjøskrem, vaniljeis og bærsaus
(Har du ikke tilgang på tjukklefser, anbefaler jeg eplevafler med vaniljeis - også en sikker vinner (dog mektig))
I tillegg stiller mamma med bløtkake (deilig å ha litt avlastning med matlagningen). Skal du bake selv vil jeg anbefale å bruke denne oppskriften - bare dropp marshmallowfondanten, og pynt med pisket krem og friske bær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥