torsdag 29. august 2013

Taste of Oslo

I dag har jeg endelig fått med meg en event jeg har blitt invitert på (vanligvis skjer dette mens jeg er på jobb, må hente barn e.l.) - åpningsfesten av Taste of Oslo! Kjempegøy å bli invitert, og når det i tillegg er et såpass fint konsept ("gourmet til folket" eller no' sånt) så må man jo nesten bli glad!

♥ Ingrid ♥ - ambassadør for Taste Of Oslo

Oppsummert: jeg har fått smake nyyyyydelig mat (takk Hanami!), snakket med superkokken Jan Dahl (som satt gode ord på hvorfor jeg syntes maten i Japan ikke var så imponerende - men det var absolutt hans synes jeg!), kjøpt med meg nyyydelig olivenolje fra Casa Di Luca (fås kjøpt på Coop), og spist noen fantastiske cupcakes. Hadde med meg familien i dag, og innså vel at det ikke var det optimale stedet å ha med barn. Men et sted for å nyte god mat og godt drikke - absolutt!

Laks med yuzo-misodressing fra Hanami (sukker litt ved tanken på hvor god den var...)

Blir alltid glad av å få smaksprøver!

Herfra ble det med goood olivenolje hjem! (Casa Di Luca)

På Casa Di Luca kunne de sine italienske saker :)
Nyyydelig kylling fra Hanami

Er vel ikke akkurat en overdrivelse å si at det var denne sjappa som lokket frøkna mest... ;)
Han som driver "Taste"-festivalene (det er nemlig et internasjonalt konsept) sa at dette var en av de minste festivalene han noen gang hadde arrangert i denne rekken, men i en av de flotteste omgivelsene :) Hvis jeg skal sette fingeren på en ting som irriterte meg litt, så er det at man må veksle om til såkalte "rigsdaler" for å få handlet inne på området. De tar altså ikke vanlige kroner - du må veksle over til noen plastikkmynter for å kunne betale. Utrolig tungvint! Det er et konsept som følger med "Taste", men likevel... *himlermedøynene*.

Det er altså rigsdaler det går i...

Uansett - befinner du deg i hovedstaden, har lyst til å smake gourmetmat fra de beste restaurantene Oslo har å tilby, lyst til å bli enda flinkere til å lage mat (det er nemligvis massevis av matlagningskurs), så er dette stedet å være i helgen. Rigsdaler eller ei ;)

Smakebit fra kulinarisk akademi

1 kommentar:

  1. Flott blogg fra i går :)
    Hilste jeg på deg?

    Jeg skrev også på bloggen ikveld. om raushet. Www.covin.no

    Klem siri

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails