Det andre som gjør det mulig er nettopp disse ukemenyene. Jeg står aldri og lurer på hva vi skal ha til middag når jeg kommer hjem fra jobb - det er allerede planlagt og handlet inn for. De ukene jeg ikke har satt opp ukemenyene tar ting mye lenger tid. Det er ikke sånn at vi er helt slaviske med disse ukemenyene, men det forenkler absolutt hverdagen.
En gang i blant lager jeg ting klart kvelden i forveien (sånn som pannekakerøra), sånn at det går fortere å lage middagen dagen etterpå. Men det synes jeg stort sett er en enorm bøyg, altså...
Og som du kanskje ser fra denne ukemenyen er det bare kjappe middager som står på planen mandag-torsdag; altså ganske typiske middagsretter her i huset :)
Mandag: Fiskekaker, stekte gulrøtter, brokkoli og stekte poteter (fiskekaker med veggis-pytt-i-panne, altså ;))
Tirsdag: Blomkålsuppe med hvitløksbrød
Onsdag: Kylling tikka masala med naanbrød (bruker Patak's-glass med saus)
Torsdag: Pastasalat med syd-europeisk smak
Fredag: Bakt potet med tilbehør (planleggingsdag i barnehagen, så har bedre tid til å forberede middagen)
Lørdag: Stekt andebryst med fløtegratinerte poteter, sellerirotpuré, balsamico-sjampinjong
Søndag: Fårikål
En god pastasalat er ikke å forakte :) |
Og med dette ønsker jeg dere en flott høstuke :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥