fredag 13. mai 2011

Mozzarellafylt kylling på pastatårn

Trine har en fantastisk oppskrift på fylt kylling på pastatårn som jeg prøvde ut for en god tid tilbake - forrige helg prøvde jeg ut en variant av denne, og det ble veldig godt! Etter en hurratur (evt. også kjent som harrytur) til Sverige har vi konstant ferske chorizopølser liggende i kjøleskapet (og en del nedfryste), og de kommer stadig godt med. Denne gangen satte de spiss på følgende rett:

Til 2 personer
2 kyllingfileter
1 fersk mozzarellaost (jeg brukte bøffelmozzarella)
fersk basilikum
soltørkede tomater
Lasagneplater
1/2 paprika, i strimler
1/3 squash, i skiver og delt i 4
2 vårløk, i strimler
1 chorizopølse
pesto
balsamicocreme

(1) Del kyllingene i to, sånn at du kan brette den ut. Fyll den med mozzarellaost i skiver, frisk basilikum og noen strimler med soltørkede tomater (dersom du ikke kjøper de som ligger i olje, må du la de ligge ca. 1 minutt i kokt vann for å bløte de opp). (2) Salte og pepre kyllingen på utsiden, og stek den litt i pannen, før du setter den på 200 grader i 12 minutter.

Fylling av kyllingen

(3) Fjern skinnet på chorizopølsa, og del den i tynne skiver. Stek den i stekepanna, og legg til side. (4) Stek paprika og squash, og tilsett chorizo mot slutten av steketiden, sånn at alt er varmt. (5) Kok pastaplatene etter anvisning på pakken. De jeg brukte (barilla) hadde ingen anvisning, men fant ut at kun få minutter med koking var nok. Pass på å ha olje og salt i vannet.

Dandering av pastatårn

Dander tallerkenen ved å legge lag med kokte pastaplater med litt pesto på, og deretter grønnsaker, før et nytt lag med pastaplater blir lagt på. Legg kyllingen på toppen, gjerne med et grillspyd stukket gjennom alt. Sprinkle litt balsamicocreme rundt, og nyyyyt helgen og maten :)

Følg bloggen min med bloglovin

3 kommentarer:

 1. Hei og hopp! Takk for kommentar på bloggen! Barneservicene blir smashing - håper du vil like dem. Vi gleder oss til å vise bilder :-) Gode ønsker!

  SvarSlett
 2. Åh dette så herlig ut! Må prøves!

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 3. Koselig at du er med i giveawayen min :) Lykke til i trekningen.

  Ha en fin lørdag kveld!

  Klem

  PS. Glad det ordnet seg med premien :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails