onsdag 11. mai 2011

Patak's Jalfrezi-kylling

Har prøvd ut en ny curry paste jeg fant i det lokale "eksotiske supermarkedet", og må si at Patak's nok en gang slår til altså. Til og med Jenny spiste en del, selv om dette var ganske sterkt. Forrige gang jeg prøvde merket var det Tikka Masala det gikk i - og det var nydelig! Det var jammen dette også. Men hvis du prøver ut, må du ikke være kresen på eksotiske lukter i hjemmet, altså - tror det luktet indisk her hjemme i 2-3 dager etterpå ;)


For en middag til to, trenger du:
2 kyllingfileter, i strimler
1 medium stor paprika, i strimler
1 løk, skjært i skiver
1 boks hakkede tomater (uten smakstilsetning)
100 ml vann
1/4 glass Patak's Jalfrezi curry paste
evt. noen champinong delt i 4
evt. frisk koriander

(1) Stek løk i pannen til den har blitt blank. (2) Rør inn Jalfrezi curry paste og tilsett kyllingfiletbitene. Fres kyllingfiletbitene litt på alle sidene. (3) Tilsett hakkede tomater, vann, paprika og evt. champinong, bland det godt, og la det putre under lokk i 20 minutter. (4) Serveres med nykokt ris og fersk koriander strødd over (som jeg dessverre ikke hadde denne gangen).

Følg bloggen min med bloglovin

1 kommentar:

  1. Jum så godt ut! Men tror jeg skal lagre tipset, for akkurat nå er jeg veldig var for lukter. Blir nok annerledes etter graviditeten;-) Holdt på å besvime av makrell i tomat lukt her i dag tidlig;-)

    Klemmer!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails