tirsdag 27. september 2011

Nytt hus!

Hvis det virker litt stille herfra, så er det altså noen grunner til det. Den viktigste grunnen til at det er så stille nå for tiden, er at vi har kjøpt oss nytt hus! Ting går rykende fort unna, og huset vårt er nesten snudd på hodet for å gjøre det klart for salg, og da blir det lite tid til blogging, for å si det sånn. Håper å ha dette ute på finn innen et par uker, og etter det blir det kanskje muligheter for litt kjøkkeneksperimenter igjen. Men så og si alle kokebøkene er pakket laaaangt ned i esker i garasjen, så inspirasjonen må nok hentes fra andre steder. Føler meg nesten litt handicappet, jeg!

Hvis noen er nysgjerrige, er det noen bilder fra det nye huset vårt her:

Fasade
Vinterhage
Kjøkken (legg merke til kjølehjørnet, amerikansk kjøleskap, kaffemaskin OG vinskap)
Uteplass
Gleder oss ENORMT til å få mer plass rundt oss (det er ikke fritt for at jeg gleder meg til et par av gadget'ene også)! Og vi skal være i hus allerede før jul!!! Det går så fort!

Dessverre innebærer dette at vi flytter bort fra Høybråten, som vi har blitt veldig glade i bare på de to årene vi har bodd her. Søte nabodamer med vinslaberas, foreldre i barnehagen som vi har begynt å bli kjent med... Det føles som vi har bodd her i mange flere år allerede. Selv om det ikke er langt vekk fra Høybråten til Lørenskog (som er dit vi skal flytte), blir det jo noe annet å bo i et annet nabolag. Selv om jeg har hørt at Lørenskog også er bra!

Midt oppi hele skifte-hus-prosessen, har jeg klart å pådra meg en KRAFTIG forkjølelse etter jeg satt ute til langt på natt i en kort festkjole i Berlin (og feiret bryllupet til en god venninne) - her er et bilde av det nydelige brudeparet forresten:

Fra Karikjøsnes - Foto: Lindsay Isola

Ønsker dere en strålende dag alle sammen - selv skal jeg "nyte" været hostende fra sofaen ;-)Følg bloggen min med bloglovin

4 kommentarer:

 1. Fantastisk fint hus! Gratulerer!!

  Hmmm... Noko kjent med han brudgommen på biletet, er han kunstkritikar/kunsthistorikar eller noko slikt? I såfall har eg vore på eit foredrag han heldt på den årlige kunstutstillinga i heimbygda mi, Vevring, for eit par år sidan.

  God betring, Cecilie!

  Ragnhild :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye!! Huset ser helt fantastisk ut! :) Lørenskog tror det blir veldig bra også, har flere venner som bor der og trives godt!! Klem

  SvarSlett
 3. gratulerer så masse med nytt hus! forstår godt at blogging faller litt ned på prioritetslisten når det er flytting på gang. men det blir super spennende :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med nydelig hus ♥

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails