mandag 13. februar 2012

Pestomarinert laks i tortilla

Hver mandag er frøkna på turning (gjett om de er søte da - alle barna i alderen 2-4 år og småsnuppene har små turndrakter på seg!!!). Da er det litt ekstra hektisk om å få i seg middag, og fisk kan faktisk være en superrask middag. I dag hadde vi pestomarinert laks i tortilla med salat, og det var like godt som det var raskt å lage :)


Det går litt ekstra fisk når man spiser laksen sånn (det er kanskje bare bonus?), så beregn 200 g laksefilet per person.

Du trenger:
Laksefileter (200 g per person)
Pesto
Tortilla (3 per person)
Ruccola- og frisbeesalat
Tomater
Agurk

(1) Legg filetene oppi en ildfast form, og putt litt pesto på hver filet. (2) Stekes i 10-12 minutter på 200 grader. Den er fortsatt mørkerosa inni, men blir ferdig mens den hviler i noen få minutter. (3) Mens du lar laksen hvile, kan du varme tortillaene i mikro'en, finne frem en pakke med ruccola- og frisbeesalat, skjære opp litt tomat og agurk, og evt. finne frem litt rømme. Og vips er middagen klar!

Frøkna synes pestomarinert laks OG tortilla er veldig godt, så klart dette ble en vinner! Tilbehøret lot hun imidlertid stå urørt... ;)Følg bloggen min med bloglovin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails