onsdag 10. oktober 2012

Pastasalat med syd-europeisk smak

Det er litt deilig med skikkelig grønne innspill i løpet av uka, og selv om dette innspillet også inneholdt bacon var det deilig å ha en relativt lett middag. Må riktignok ha kveldsmat for å være mett nok for natta, da ;) Dagens salat bestod av masse godsaker, og ble akkompagnert med hvitløksbrød fra butikken - det gjør det litt lettvint å få middagen fort ferdig!


Pastasalat med smak av Sør-Europa (2 porsjoner)
1/2 pakke god salatblanding (hadde en blanding av frisé-, feld-, ruccolasalat og radicchio rosso)
Ca. 150 g pastaskruer
2-3 ss pesto
1 beger cherrytomater, delt i 2-4
1/2 avokado, delt i mindre biter
2-3 ss pinjekjerner
1/2 rødløk, rå, delt i mindre båter
1/2 glass apetina fetaost
1 pakke bacon

(1) Sett pastaskruene til koking. Når det er ferdigkokt avkjøler du det i kaldt vann. Rør inn pestoen. (2) Rist pinjekjernene i stekepanna. (3) Del baconet i fire, og stek det i stekepanna. Legg det til side på en tallerken etter hvert som det blir ferdigstekt. (4) Skyll salaten, bruk gjerne salatslynge. (5) Ingrediensene blandes oppi en stor bolle, og serveres med godt brød (alternativt hvitløksbrød fra frysedisken ;) )

Hadde ingen egen dressing til salaten - syntes i grunn det ble nok smak fra pestoen. MEN hvis noen har noen gode dressingoppskrifter så del de gjerne - sånt kan virkelig utgjøre mye for en salat!2 kommentarer:

  1. Må bare spørre et spørsmål angående bamsekaken du laget for en god stund siden. Jeg skal bake en slik til en dåp på søndag, og lurte på om du viste om det var mulig og lage den og pynte den kvelden før med smørkrem osv, så sette den i kjøleskapet over natten?:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Den kan du lage både to og tre dager før uten at det gjør noe, bare legg det i en kaketine eller under plastfolie i kjøleskapet frem til du skal servere den

      Slett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails