onsdag 10. juli 2013

Salma sashimi

Dette er så simpelt at det nesten ikke fortjener egen bloggpost engang, men det er jo et tips som kan være verdt å ta med seg, da ;)

Det er Salmalaks på tilbud på Meny denne uka, derfor utnyttet jeg muligheten til å kjøpe med et stykke hjem for å ha en bedre laksemiddag! Siden det bare var frøkna, lillebror og jeg som skulle ha middag, var 500 g laks en del for mye. MEN helt perfekt - sånn egentlig - for da hadde jeg nok til sashimi som kveldskos! Skjærte av et godt stykke med fisk og la til side, og denne skar jeg senere opp i tynne skiver, strødde sesamfrø over og serverte med soyasaus. Så godt, så enkelt! Perfekt ekstrakos på en fin sommerkveld (eventuelt som ekstrasnacks i magen på sulten kjøkkensjef som holder på med middag ;) ).

Salmalaks i tynne skiver, strø sesamfrø over, og server med soyasaus.


1 kommentar:

  1. I will express my opinion solemnly with watch two sonorous and rolex replica sale forceful words. Really, I can think what I watch is more suitable than a man, the woman he would not let him wait, punctual man definitely needs a good watch replica watches sale man will take a stroll around the clock. To urge his men to grow up as a good man, send him a watch replica watches uk is better. Men appearance and internal from different angles to show male charm, complement each other, indispensable. Therefore, a good man is rolex replica sale always used to constantly improve their appearance at the hublot replica watches same time, do not stop their deep inner world.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails