tirsdag 8. oktober 2013

Baconsurret kylling fylt med philadelphiaost og ramsløk

Det er egentlig en evighet siden denne oppskriften skulle vært ute! Sånn går det når hverdagene flyr fra meg ;) Men heldigvis fungerer retten like godt i stekepanna som på grillen ;) (Og med sånne fine høstdager som dette er vel ikke grillsesongen over enda?)


Det er inmari enkelt å få denne retten god - med philadelphiaosten inni blir den nemlig saftig uansett! :)

Du trenger:
- Kyllingfilét
- Ramsløk (ikke sponset link - bare så det er sagt ;) Jeg har fått tak i min på mathallen, men mulig Meny/andre velassorterte supermarkeder også har det)
- Philadelphiaost
- Baconskiver
- Tannpirkere av tre uten smak
- Ønsket tilbehør (se nederst for forslag)

(1) Del kyllingfiléten fra siden av sånn at den får en lomme. Brett den opp. (2) Fyll lommen først med et lag philadelphiaost (ta på omtrent så mye du ville tatt på en brødskive), og deretter smører du ramsløken over. (3) Brett lommen tilbake, og surr bacon rundt. Fest det med tannpirkere. (4) Grilles på middels varme til den er gylden på alle kanter (ca. 10-12 minutter tilsammen, avhengig av hvor sterk varme du har). Alternativt bruner du den litt på alle sider i stekepanna før du setter ned temperaturen og steker den ferdig under lokk (Tar også ca. 10-15 minutter).


Forslag til tilbehør:
- Potetmos, potetpakker, lun potetsalat med fetaost og soltørkede tomater, ovnsstekte potetbåter (her hadde jeg visst ingen oppskrift)
- Ovnsstekte tomater med basilikumtopping, tomat- og mozarellasalat (igjen - ingen oppskrift. Men del mozzarellaosten i skiver, legg den lagvis med tomatskiver, sprinkle over god jomfruolje og balsamicoeddik. Strø gjerne litt basilikum over), grillet vårløk


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails