søndag 7. november 2010

Julegaveønsker for vår (snart) 2-åring!

Har faktisk begynt å glede meg til jul allerede! Gleder meg til å sette lys på det lille treet utenfor huset vårt, henge opp kuler og julestjerne i vinduet. Har også begynt å tenke litt på julegaver og tenkte at dette var det perfekte forumet for å svare på spørsmål fra familien om hva som står på ønskelisten. Så dette blogginnlegget kommer til å være levende frem til jul - det blir oppdatert etter hvert som jeg kommer på ting. Legg merke til linken på høyre side - her kommer du alltid tilbake til dette innlegget!

Jennys ønskeliste blir naturlig nok lengst, siden hun også får flest gaver...Her kommer våre Jennys ønsker (i ikke-prioritert rekkefølge):

Briotog og -togbaner begynner å bli stas. Hun har blitt veldig flink til å bygge sammen den lille togbanen hun har, tror det kan bli gøy å både få mer tog og flere skinner å bygge ut med! 


Trehjulssykkel står naturlig nok på ønskelisten, regner med at en sånn en vil kunne komme mye til bruk når sommeren kommer!

Vinterdress i størrelse 92, helst med avtagbart fór og fra Reima eller Troll. Eksempelvis denne på bildet: Erle fra Reima.
Ulltøy er virkelig supert, brukes daglig! Størrelse 2-3 år!
 
En liten søt barnetermos, eksempelvis denne som Blafre har, sånn at Jenny kan få ha med seg kakao på tur når vi skal ut i skogen!

Som barn flest er Jenny veldig glad i musikk, og denne cd'en fra Barnas viser tror jeg hadde blitt veldig populær!

Vi har veldig mange fine bøker som vi er veldig glade i, men det er jo så utrolig kjekt med bøker. Ingrid, Ludde, Emma og Ole Brumm er eksempler på bøker vi ønsker oss!

Jeg er fortsatt litt bekymret for at plastelina kommer til å gå rett i munnen, men tror likevel at det ikke er så langt frem i tid! Det hadde nok vært gøy å leke litt med dette!

Duplo er virkelig supert - så supert at Alex har handlet inn til den store gullmedalje. Trenger ikke mer av dette i første omgang.

Speja tunnel fra Ikea. Hvor kult er det ikke å ha sin egen tunnel liksom? (Og i tillegg er den lett å pakke bort, det kan mor & far like)

Med ei lita ei som er SÅ glad i å ha kosetid med bøker og litt basing så er jo en sittesekk midt i blinken! Dette er egentlig mest som et tips, dette blir mest sannsynlig Jennys gave fra oss i år (håper hun ikke leser bloggen...).

Alex Jenny ønsker seg veldig en snowracer til jul. Det blir så mye lettere å ake med pappa da.


Heldress i ullfleece fra Nøstebarn hadde vært deilig å ha på kalde dager. Gjerne i akkurat den avbildede fargen, i størrelse 92/98!

Puslespill med knotter har hun allerede god kontroll på, så enkle puslespill med 9-12 brikker hadde vært en passelig utfordring for våren!

For at det i hele tatt skal være mulig å finne ut hva vi ønsker oss, tror jeg vi skriver om det i et eget innlegg. Er det noe jeg har glemt som burde stå på listen? Ellers vil jeg bare påpeke at listen langtfra er uttømmende ;)

2 kommentarer:

 1. Hehe, nok Duplo her i gården også;)

  http://www.hviit.no/ds_product_info.php/products_id/321

  Disse syns jeg er så fine! Felix elsker å stable, vet ikke om Jenny er fan av det. Her er det bokstaver, tall og bilder av dyr. De skal i hvert fall på ønskelista til Felix:)

  Ha en fin søndag, Cecilie! :)

  SvarSlett
 2. Jenny ELSKER å stable! Takk for tips, enig i at de var veldig fine! Men vi har altså treklosser i bøtter og spann her. Kommer altså ikke inn på ønskelisten ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails