tirsdag 30. november 2010

Award, utfordring og en julekalender på nettet-tips

Dette blir nesten et lite oppsamlingsinnlegg, dette. Men det betyr ikke at det er mindre viktig for det om! Jeg har fått en award av Swimzy - cherry on the top - og jeg har fått en utfordring av Hilde - om å fortelle om hva jeg lo av sist. Veldig, veldig koselig!


Med awarden følger det noen regler - jeg skal dele tre ting jeg liker med dere, og så skal awarden videre. Tenkte at jeg ikke skulle nevne den tingen som var mest obvious - at jeg liker å lage mat ;)

3 ting jeg liker:
 1. Jeg liker ikke bare - men ELSKER - at det snart er jul! Huset er pyntet, julemusikk spilles på iPod'en, julebaksten er påbegynt (men antakelig spist opp før jul), og saumfarer blader og kokebøker for å finne ut hva slags snop jeg skal lage til jul.
 2. Jeg liker veldig godt når jeg får nye Maison Mat & Vin i posten. Da ligger det an til å bli en skikkelig kosekveld med planlegging av hvilke nye retter som skal prøves ut og studering av de flotte bildene.
 3. Jeg setter veldig pris på de gangene vi har tid til å være familie og bare kose oss. Det er dessverre litt for sjeldent i travle jobbedager, innimellom jobbing på helger, og andre gjøremål.
Julepynten er satt frem: denne engelen har fulgt meg siden jeg jobbet på gartneri da jeg var 15 år. Fineste julepynten :)
Utfordringen sendes videre til
- Camilla med bloggen Villa Greve (koselig blogg - god blanding av interiør og baby på vei)
- Barbro med bloggen Barbros lille atelier (denne dama kan sine sysaker!!!)

Sparer historien om hva jeg har ledd av i det siste til i morgen - nå kan dere være spente ;)

Har forresten fått tips om en julekalender på nettet som har en del barnevennlige premier - ta turen innom aktiviteterforbarn. Du må svare på et spørsmål per dag, men på den annen side kan du svare for alle de 24 dagene med en gang - og vente i spenning på de daglige trekningsresultatene. Lykke til!

2 kommentarer:

 1. Lykke til i LilleLam-konkurransen min.

  God advent!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Så koselig å lese litt om deg. Og takk for en fin award!

  Klem fra meg, Camilla.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails