tirsdag 16. november 2010

"Våre" julegaveønsker

Har jammen fått forespørsel om hva vi ønsker oss til jul også! Det er jo kjekt - det er jo nesten bare Jenny som får gaver nå :) Må innrømme at det er ganske mye lettere å komme på ting hun ønsker seg også...Så her kommer en liste med "våre" (les: mine) ønsker:

Ny håndmikser - med stativ. Så kraftig som mulig, sånn at eggedosisen er ferdig på 1-2-3. Eksempelvis denne fra Bosch!

Cornflakesbolle fra Porsgrund Porselen. Her avbildet med pris! Vi har et par stykker som vi har kjøpt på Christiania Glassmagasin. Hadde vært kjekt med seks til.


Cognacglass i serien Line fra Kosta Boda. Har spart på serien i 10 år nå. Alex synes også de er fine. Og vi har faktisk INGEN cognacglass, så hvis noen vil ha cognac etter maten er det lurt å kjøpe noen sånne ;) Og mens vi er inne på den glass-serien - så står også vinkaraffelen på ønskelisten :)


Denne kokeboken (eller rettere sagt: bakeboken) av Morten Schakenda  hadde vært fin å ha. Må innrømme at dette ikke akkurat er Alex sitt forslag, men resultatene vil komme han til gode. Så joda, den står på ønskelista til oss begge ;)

Dessertskåler fra Rosendahl - en 4-pakning. Vi har allerede 8, men det hadde vært kjekt med fire til.

Jacquard-vevd ullpledd fra Berger eller Røros-Tweed, gjerne i fargene grått eller lilla. Synes de er kjempelekre, i tillegg hadde det vært deilig å ha et skikkelig godt teppe å krype inn under.

Nevnte jeg at det er veldig vanskelig å komme på ting vi ønsker oss (med mindre vi kan sette drenering og totalrenovering på ønskelisten?)? Dette er hva jeg kom på i første omgang. Men innlegget forblir levende - regner med at jeg kommer til å legge til flere ting etter hvert som gode innfall kommer til :) Link ligger på høyresiden i bloggen!

2 kommentarer:

  1. Ja, pleddet er fint og enkelt å hekle! :) Jeg holder på med et nytt nå som vi skal gi bort til jul. :)

    Forresten, det er ikke så ambisiøst... Jeg hadde aldri holdt i en heklekrok før jeg begynte med dette pleddet og det var ferdig på et par uker!

    KLEM

    SvarSlett
  2. Her var det mange fine julegaveønsker :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails