Tapas er utrolig deilig, men kan være litt stress å lage i stand. Hvert fall hvis du skal ha en del forskjellige retter. Fredag kveld hadde jeg ei venninne på besøk, og hadde lyst til å lage i stand noe godt vi kunne spise. Det ble rett og slett tapas! Satt brøddeig til
eltefritt brød i det jeg kom inn døra etter jobb (det er gjort på 5 minutter), og rakk å handle inn etterpå. Det ble en del oster og litt annet, og mer enn nok til at det ble tapas på meg og Alex kvelden etterpå også. Arbeidet med å gjøre i stand tok kanskje 20-30 minutter tilsammen (men det tar litt tid fra man setter brøddeigen til det er ferdig, da), så det er ikke all verdens med jobb i forhold til alt det deilige man kan ha i seg :)
Her er hva som stod på menyen:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0UAle05fGgfDpmmElVs0yB2nY4Z2SaI00Xys8KuKJdH_qqNijvojN-YWbc7Al7WhnCbOhHUq6BCb5YRh3cXYaDZkPHmHNJWnRNGxwMQFwxZ3GZ5cts3Sh7WeLMLTw6LTaTBglwYgAAug/s400/DSC_0166-1.JPG) |
Ostefat med ridderost, Port Salut og Manchego (med tilhørende marmelader og akasiehonning) |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDi0j4zygf81vVGGp9LBv1g3Lg8BsImsmWCDu-ojL3Ka8feLaP3S5kjydZhdTIoV14uR0qxMW2GK6MKPXS-Hsi67337hAx3ZZQjtcrEkCoZ9slQlB00E-WkLzlGfX2iNJBP2CSMa-XtyU/s400/DSC_0176-1.JPG) |
Mozzarella og cherrytomater med basilikum på tannpirkere |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4N58jVf5yYz2TayBbULNWmpinkT0rpq5AnWLy2W6OSIhmZavCdOyLi9myaWkqSL2Klijcvhn4-vpYguiTNLHynNrmKhxYwE9XjspdwVRKR9lZRR7TK9JFOOAOWgNPd0ihiNlcz7DTf3M/s400/DSC_0181-1.JPG) |
Dadler surret inn i bacon og stekt i 15 minutter på 225 grader i ovnen |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYvb83G_JHuAVlu5xs0WG-6ooFN6hKk_dW9JuWho6_g_v-KU1zFt6wK_BlFwdYZQIDCdawt8FK_jdTnxaCht8Heti8znnPTeszxyxMD0c4_8HLAMN-7d2Us4s1H0E3B1lTts18bVLGxLA/s400/DSC_0179-1.JPG) |
Fersk chorizo - stekt i 15 minutter på 225 grader i ovnen |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjYnN1ICtAnHiY6AUWNdRdb8xpf2sx8bAJa9cB7lM6VBjfFXwmQBtT7KYi50Arxh2x-V4S1NlsbigBUN-mwSL0Gvhb_LrLHwDgwhDR6GRS4z_NwXdLvzzSz8Nf7d2puRzQYQV_rmW2gEw/s400/DSC_0171-1.JPG) |
...og ganske enkelt pistasjenøtter :) |
Kan absolutt anbefale dette en fredags- eller lørdagskveld - med venninner eller kjæreste :)
Følg bloggen min med bloglovin
Tapas passer så godt til selskap og kan varieres i det uendelige. Dette var veldig fristende.
SvarSlett