onsdag 11. desember 2013

Tandoori-laks i tortilla med crispy lollosalat vendt i rømmedressing

Denne ligger an til å bli en like stor favoritt (hos meg) som den pestomarinerte laksen i tortilla. Alle middager med mye smak som er unnagjort på 15 minutter blir mottatt med åpne armer, og når det i tillegg er så snadder og sunt - ja, da har vi rett og slett en favorittmiddag! (og er det helt krise med indiske smaker for barna, er det veldig lage pestovarianten til dem - tilbehøret fungerer like bra!)


Tandoori-laks med crispy lollosalat vendt i rømmedressing
200 g laks per person

Krydderblanding:
2 ss tandoori masala
2 ss salt
1 ss sukker

Solsikkeolje
Hvetetortilla (minimum 3 per person)

Crispy lollosalat vendt i rømmedressing
1 salathode med crispysalat
1 ss eddik (hvit)
1 ss hvitvinseddik
2 ts sukker
1 dl lettrømme

(1) Sett på stekeovnen på 225 grader. (2) Lag krydderblanding av tandoori masala, salt og sukker. (3) Legg laksefiletene i en ildfast form, krydre de, og sprinkle olje over (vend de evt. litt rundt). (3) Stekes i ovnen på 225 grader i ca. 10-12 minutter. Mens laksen steker, gjør du klar salaten: (4) Rør ut sukkeret i eddiken. (5) Bland inn rømmen. (6) Skyld salaten i iskaldt vann, riv den opp i ønsket størrelse i en bolle, og vend inn dressingen.

Serveres som wraps med hvetetortilla fylt med laksebiter og crispy lollosalat vendt i rømmedressing.1 kommentar:

 1. Hej mine damer og herrer, har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er långiver og også finansiel konsulent.

  Har du brug for et erhvervslån, personlige lån, realkreditlån eller et lån for at gennemføre dit projekt? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale, at du kontakter mit firma. Vi yder alle former for lånetjenester inklusive lang- og kortfristede lån. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller Send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447903159998 & modtag et svar på et øjeblik.

  Vi er et omfattende finansielt servicefirma, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi er specialiserede i at levere strukturerede finansieringsløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

  Her er nogle grunde til, at du skal kontakte os for et lån;
  * Bekvemmelighed - Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
  * Fleksibelt beløb - Du bestemmer, hvor meget du vil låne.
  * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
  * Fleksibel rente på 3%.
  * Høje godkendelsespriser
  * Fleksibel tilbagebetaling - Du får chancen for at vælge tilbagebetalingsdato enten ugentligt, månedligt eller årligt i en varighed på 1-30 år.
  * Enkel online applikation.
  * Personlig vejledning og ekspertise.
  * Ingen skjulte afgifter

  Gå ikke glip af en mulighed på grund af mangel på midler. Kontakt mit firma nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet mange enkeltpersoner og organisationer, der har haft økonomiske vanskeligheder over hele verden

  For mere information om vores lånetilbud bedes du sende os din låneanmodning via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Mellemmænd / konsulenter / mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til fordel for alle involverede parter.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails