Svinefilet med basilikum og sennep til 4 personer:
600 g svinefilet
salt og pepper
1 ss olje
4 ss dijonsennep
4 ss finhakket basilikum
Gni salt og pepper inn i kjøttet, og brun det på alle sider i stekepannen. Bland sammen sennep og basilikum, og gni inn kjøttet med blandingen. Legg kjøttet i en ildfast form og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter. La det hvile før du skjærer det i tynne skiver og serverer med tortellini med pesto og appelsinsalat.
Tilbehør 1: Tortellini med pesto
4 porsjoner tortellini
3-4 ss pesto
Kok tortellinien etter anvisning på pakken. Sil av vannet og vend sammen med pesto.
Tilbehør 2: Ruccola- og appelsinsalat
2 appelsiner uten skall
2 never ruccula
evt. 1 rødløk i tynne skiver
2 ss olivenolje
1 ss eddik
Skjær appelsinene i passelige biter. Bland de med ruccula, olje og eddik (og evt. rødløk).

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥