søndag 27. juni 2010

Småtufs liten jente. Og spaghetti med spekeskinke og brokkoli i fløtesaus.

Miniøya i går kunne vært en kjempesuksess. Hadde bare Jenny vært i form. Kvelden før hadde hun feber, men siden det så ut til å ha gitt seg dagen etterpå, ga jeg meg av gårde med friskt mot. Var så heldig å få bli med en barselvenninne som hadde gratisbilletter til oss.

Stemningen på festivalen var topp! Var kjempedeilige områder - god plass, masse med deilig gress å slå seg ned på, massevis av mat for salg, koselig musikk, og ikke altfor mange folk. Men når formen til gullet ble småtufs ble stemningen min litt dempet, for å si det sånn. Når Alex skulle komme og hente oss hadde hun sloknet i vogna si. Matlysten har vært på bånn hele helgen, og jeg har prøvd å stappe i henne alt hun kunne tenkes å ha litt lyst på (det har gått en del Tom & Jerry-kjeks, for å si det sånn...)Er ikke greit når det er 4 tenner på vei ut samtidig! I dag er formen bedre, matlysten tok seg opp mot kvelden igjen, og hun fikk snoket til seg ganske mye av middagen min, som jeg GLEDELIG delte med henne (ikke fordi den ikke var god, men var jo superglad for at hun endelig ville ha mat igjen). Vi hadde Spaghetti med spekeskinke og brokkoli i fløtesaus.Pastasausen:
Olivenolje
1 liten løk i terninger
1 fedd finhakket hvitløk
ca. 100 g spekeskinke - deles i passelige firkanter
1/2 brokkoli deles i små bunter
1 boks matfløte
1 ts provencekrydder
1 ts paprikakrydder
1 neve ruccula - grovdeles
Nykvernet pepper

Stek løk og hvitløk i olje i stekepanna i ca. 1 minutt, før du tilsetter spekeskinke og brokkolien. La det steke i ytterlige 2-3 minutter. Tilsett fløte og krydder og la det koke under lokk i ca. 5-10 minutter (til brokkolien har fått passelig konsistens). Ha i rucculaen til slutt. Bland det inn med spaghettien. Kvern pepper over ved servering. Serveres gjerne med godt brød til.

1 kommentar:

  1. Kult med miniøya. Synd med dårlig form hos mini. Neste år kanskje jeg tar med tvillingene :) Velkommen som følger hos meg!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails