torsdag 24. juni 2010

Gårdsbesøk på Nordre Lindeberg gård

Da jeg startet denne bloggen hadde jeg som ambisjon å skrive om tre ting: mat, oppussing og Groruddalen. Har i grunn blitt veldig mye av det første, pittelitt om det andre, og absolutt ingenting om det siste. Men nå er det straks sommerferie, og siden vi egentlig ikke har store planer er det gode muligheter for å sjekke ut nærmiljøet. Så målet mitt for sommeren er å finne ut alle de fine stedene i nærområdet (evt. det utvidede nærområdet), og oppdatere om det her!

Første stopp har vi allerede vært på - Nordre Lindeberg gård. Jenny har vært ganske interessert i "Mø" i en god stund nå, så det var i grunn på høy tid at hun fikk hilse på en ekte en. Hun har allerede fått sett kua i bøker, har en egen liten plastfigur av en ku, og rauter høyt og tydelig "MØØØØØ" når du spør henne hva kua sier. Skal tro hun ble forvirret da hun faktisk fikk hilse på en ekte en! Hun har nemlig levd i den tro at alle dyr er vov-vov-er til nå, og plutselig ser hun et dyr som faktisk er en ku, og den sier jo mø, men så er jo dyr vov-vov-er. Begrepene ble fort litt blandet, for å si det sånn!


Men så fikk vi hilse på noen andre hyggelige fyrer (og/ eller frøkner?), og dette var nok definitivt vov'er. Veldig spennende var det hvertfall! Til tross for at de så ut til å kule'n ganske bra...


Pappa prøvde å mate bukken Pål, men Jenny var for opptatt med noen sauer til å få han med seg før han hadde gått lenger bak i hjørnet sitt...


Disse små rakkerene prøvde å stikke inn i fjøset for å hilse på dyrene der inne, men ble raskt kastet ut igjen. Jenny syntes de var kjempespennende (men sikkert best å holde seg på trygg avstand et par meter unna...)


Og enda var det bæ'er, ekte vov'er, hester og sikkert et par kattepuser og kaniner vi ikke så også. Og når hun blir enda litt større blir det sikkert stas å hoppe i høyet i 2. etasjen av fjøset.

Gården ligger rett ved avkjørselen mot Furuset fra E6, og er også et ypperlig sted å ta lunch på tunet. Fjøset er åpent man-fre 9-18, og helgene 10-16. Og så er det helt gratis :) Her er hjemmesiden.



P.S. Hvis du vil lese mer om andre besøksgårder, så kan du ta en titt på mammanett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails