søndag 17. oktober 2010

Frokost for to. For en.

Både Alex og jeg har vært buissy-buissy på jobb i det siste, og han måtte til og med til pers nå i helgen. Så siden han forlot redet tidlig i dag, tenkte jeg at det ville være koselig med en skikkelig mor- og datter-frokost. Det var nok på tide at Jenny fikk smake te for første gang også. Tenk så koselig da, en liten søt kopp med fruktte i (neida, ta det med ro, ikke noe koffeingreier - trenger ikke å speede henne opp heller...).


Men det gikk ikke helt etter planen, for å si det sånn. For det første så nektet hun å la ting stå pent og pyntelig på bordet til jeg hadde fått tatt de fine oppstilte bildene. Deretter syntes hun ting tok for lang tid. Og teen ville hun hvertfall ikke ha, for den var "vart! vart!" (=varmt). Uten at hun hadde smakt på den. (Hun smakte litt på min etterpå, og hun ville smake flere ganger - lover bra for senere frokoster!). Etter en knøttliten stund var hun lei hele frokosten og stakk. Med Heffalumpen. Så der satt jeg igjen. Frokost for to. For en.

For som dere kanskje har sett så var vi faktisk tre stykker til frokost: Heffalumpen, Jenny og meg. Han må alltid være med. Legg også merke til den fine tulipanbuketten på bordet - den var jeg så heldig å få i går av gode venner som delte lørdagskvelden med oss i går - pizza- og TP-kveld :) Sååå koselig!!!Tenkte jeg samtidig skulle nevne at vi har såvidt begynt vinterforberedelsene i hagen. Fikk raket sammen løv og nedfallsfrukt i dag. Plommetrærne skal beskjæres nå som plommesesongen er over. Trenger du beskjæringstips, sjekk her.

Ha en fin søndagskveld!

2 kommentarer:

  1. Frukosten såg uansett veldig koseleg ut så lenge den varte! :-)

    SvarSlett
  2. Åhh ser utrolig koselig ut:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails